Η Άμπερ Χερντ μοιράστηκε φωτογραφίες στο δικαστήριο -που τράβηξε εκείνη-, με τον Τζόνι Ντεπ σε άσχημη κατάσταση, λέγοντας ότι άρχισε να βγάζει τέτοιες φωτογραφίες επειδή ο ηθοποιός δεν πίστευε ή αρνιόταν πόσο εκτός ελέγχου ήταν λόγω της χρήσης ουσιών. Η ίδια δήλωσε ότι άρχισε να παρατηρεί ένα «μοτίβο αλλαγών συμπεριφοράς» που θα περιέπλεκε «σημαντικά» τη ζωή «ανάλογα με το τι χρησιμοποιούσε». Η ηθοποιός παραδέχτηκε ότι άρχισε να βγάζει φωτογραφίες του Ντεπ γύρω στα δύο χρόνια της σχέσης τους!

Οι εικόνες που παρουσιάστηκαν στο δικαστήριο απεικόνιζαν τον διάσημο ηθοποιό να βολτάρει σε καρέκλες και στο πάτωμα σε κατάσταση μέθης, σύμφωνα με την πρώην σύζυγό του, ενώ η νομική ομάδα του Τζόνι Ντεπ χαρακτήρισε τη μαρτυρία της Άμπερ Χερντ σαν την «παράσταση της ζωής της».

Άμπερ Χερντ

Στο δικαστήριο, την Πέμπτη, κατά τη διάρκεια της δεύτερης ημέρας της κατάθεσής της για την αγωγή των 100 εκατομμυρίων δολαρίων, ανέφερε: «Είχε λιποθυμήσει, αρρώστησε και έχανε τον έλεγχο του εαυτού του. Και μετά τον έπαιρναν οι άνθρωποι και τον καθάριζαν. Δεν υπήρχε κανείς να με στηρίξει. Ήταν μόνο αυτός, οι υπάλληλοί του και όλοι όσοι τον φρόντιζαν ενάντια στα λόγια μου, και έτσι άρχισα να βγάζω φωτογραφίες για να πω: “Κοίτα, αυτό συμβαίνει.».

Fox

Ακόμα, η Άμπερ Χερντ συμπλήρωσε: «Κατάλαβα αρκετά για τον εθισμό για να ξέρω ότι πρέπει να φτάσεις στον πάτο… Είχα ήδη παρατηρήσει ότι υπήρχε αυτό το μοτίβο αλλαγών συμπεριφοράς που θα έκαναν τη ζωή μου πολύ πιο περίπλοκη ή γαλήνια ή δύσκολη ή υπέροχη, εξαρτώμενη από το τι χρησιμοποιούσεΉταν, ξέρετε, σε μια υπερφαγία ναρκωτικών όπου δεν έτρωγε, κοιμόταν λίγο έως καθόλου».

Fox

Το πρώτο σωματικό ξέσπασμα του Ντεπ, δήλωσε η Άμπερ Χερντ, ότι ήρθε αφού ρώτησε τι γράφτηκε σε ένα από τα ξεθωριασμένα τατουάζ του. Είπε ότι απάντησε “Wino” και γέλασε, νομίζοντας ότι ήταν ένα αστείο. «Με χαστούκισε στο πρόσωπο», είπε η Χερντ. «Δεν ήξερα τι συνέβαινε. Απλώς τον κοίταξα επίμονα». Ο Ντεπ κατέθεσε νωρίτερα στη δίκη ότι ο καυγάς με τα τατουάζ «δεν έγινε» και ότι δεν χτύπησε ποτέ την Χερντ. Υποστήριξε ότι ήταν αυτή που ήταν ο θύτης. Μετά από ανάκριση από τους δικηγόρους της, η Χερντ είπε ότι ο Ντεπ της επιτέθηκε «αρκετές φορές», συνήθως όταν έπινε ή έκανε χρήση ναρκωτικών, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε πως προέβη σε ασεβή σωματικό έλεγχο σε μέρη του σώματός της για να δει αν έχει κρυμμένα ναρκωτικά!

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ