Το Your Face Sounds Familiar επανέρχεται στον ΑΝΤ1 πλήρως ανανεωμένο. Το αγαπημένο show μεταμφιέσεων ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου στις 20:45.

Το Your Face Sounds Familiar επιστρέφει για να ομορφύνει την Κυριακή μας, η Μαρία Μπεκατώρου αναλαμβάνει για ακόμα μία χρονιά την παρουσίαση του λαμπερού σόου.

Η καινούργια κριτική επιτροπή αποτελείται από τον Γιώργο Μαζωνάκη, τον Δημήτρη Σταρόβα, τον Αλέξη Γεωργούλη και την Μίρκα Παπακωνσταντίνου, μετά την αποχώρηση της Μιμής Ντενίση.

Οι δέκα παίκτες που θα συμμετάσχουν είναι: Μαρία Ανδρούτσου, Ευριδικη, Κατερίνα Κουκουράκη, Λαμπης Λιβιεράτος,Δανάη Λουκάκη,Στέφανος Μουαγκέ, Ηλίας Μπόγδανος, Τάνια Μπρεάζου,Νικόλας Ραπτάκης και Γιώργος Χρανιώτης

Η αγαπημένη παρουσιάστρια είναι ενθουσιασμένη που ξεκινά ξανά το Your Face Sounds Familiar. Μάλιστα χθες αναρτήθηκε στα social media και η πρώτη φωτογραφία της Μαρίας μαζί με τους παίκτες, από την πρώτη τους συνάντηση στα γραφεία του ΑΝΤ1.

 

View this post on Instagram

 

Το Your Face Sounds Familiar επιστρέφει! Η κριτική μας επιτροπή:Ο Γιώργος Μαζωνάκης,ο Δημητρης Σταρόβας,ο Αλέξης Γεωργούλης και η Μίρκα Παπακωνσταντίνου .Οι δέκα υπέροχοι καλλιτέχνες μας:Μαρία Ανδρούτσου, Ευριδικη, Κατερίνα Κουκουράκη, Λαμπης Λιβιεράτος,Δανάη Λουκάκη,Στέφανος Μουαγκέ, Ηλίας Μπόγδανος, Τάνια Μπρεάζου,Νικόλας Ραπτάκης και Γιώργος Χρανιώτης .Σας περιμένουμε Κυριακή 16 Φεβρουαρίου στις 20:45 στον @ant1tv @yfsf_ant1 #blessed#thankful#yfsf

A post shared by @ mariampekatwrou on

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ