Το ρεπορτάζ που αφορούσε τον γάμο της Δανάη Μιχαλάκη και του Γιώργου Παπαγεωργίου έχει προκαλέσει μία ένταση ανάμεσα στις πρωινές εκπομπές «Ευτυχείτε» και «Πρωινό» με τη Φαίη Σκορδά και την Κατερίνα Καινούργιου να πρωταγωνιστούν σε ένα τηλεοπτικό happening με αλληλοαπαντήσεις.

Μέσα από το «Πρωινό» η Φαίη Σκορδά έδειξε τη δυσαρέσκειά της στο γεγονός ότι η ηθοποιός από τις «Άγριες Μέλισσες» διέψευσε την είδηση ότι παντρεύεται την Παρασκευή, μια είδηση που γνωστοποιήθηκε από την εκπομπή του ANT1 και προβλήθηκε ρεπορτάζ. Μάλιστα η οικοδέσποινα του «Πρωινού» δήλωσε μεταξύ άλλων: «Πήρε μία έκταση γιατί η γλυκύτατη Δανάη επιλέγει ένα άλλο κανάλι να τοποθετηθεί γιατί ίσως αυτό της ταιριάζει, δεν ξέρω».

Έτσι, λοιπόν, η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να κάνει αναφορά σε αυτό, καθώς μέσα από την εκπομπή που παρουσιάζει στο Open έγινε η διάψευση της Δανάης Μιχαλάκη.

«Έχει γίνει κάτι με το “Πρωινό” του ANT1 και θέλουμε να τοποθετηθούμε γιατί έχει ενοχληθεί όλη η ομάδα…

Το να έχεις κάνει λάθος σε ένα ρεπορτάζ έχει συμβεί και σε μένα και σε αυτή την εκπομπή και σε όλους και το σωστό είναι -εγώ το έχω κάνει- να ζητήσεις συγγνώμη ή να μην ασχοληθείς… Το να μεταβιβάζεις την ευθύνη ενός λάθους περιπλέκει ακόμα περισσότερο τα πράγματα.

Τα κανάλια, πέρα από τον τίτλο ANT1, είναι και τα πρόσωπα που είναι μπροστά και εκτίθενται. Τα κανάλια βλέπουν και επιλέγουν και πρόσωπα που μπορεί να μην πίστευαν ποτέ αυτοί που είναι εκείνη τη στιγμή ότι ιδανικά θα ήθελαν στο δυναμικό τους αυτά τα πρόσωπα καλύτερα. Δεν θέλω να πω κάτι περισσότερο, αλλά γενικότερα αυτό που έχω σαν αρχή… Στην πορεία μου όλα αυτά τα χρόνια με έχουν πάρα πολλοί υποβιβάσει, ειρωνευτεί, δεν με έχουν πιστέψει… Κάποιοι μπορεί να πίστευαν ότι αυτοί είναι πάνω από όλους, ότι αυτοί είναι οι καλύτεροι, ότι κάποιοι είναι πιο κίτρινοι και κατώτεροι και κάποιοι άλλοι ότι είναι ανώτεροι.

Όσο ανεβαίνω αυτό που μου λένε οι δικοί μου άνθρωποι, γιατί εγώ δεν έχω αυλές, είναι να μην υποτιμάς κανέναν. Αυτή τη στιγμή μπορεί η δικιά μας εκπομπή να είναι πρώτη, του χρόνου όμως μπορεί να είναι κάποια άλλη εκπομπή, να είναι ένα νέο κορίτσι που να κάνει μεγαλύτερη επιτυχία και να πάει καλά. Ποτέ μη θεωρήσεις κάποιον κατώτερό σου. Τέτοια υπονοούμενα δεν μου αρέσουν καθόλου. Εγώ σαν άνθρωπος δεν τα δέχομαι», ξεκαθάρισε η οικοδέσποινα του «Ευτυχείτε».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ