Το “X-Factor” ετοιμάζεται να επιστρέψει στην τηλεοπτική πραγματικότητα και τα πρόσωπα κλείδωσαν για το διάσημο show ανακοινώθηκαν

Όπως αναφέρθηκε μέσα από το “Mega Καλημέρα” ο Μιχάλης Κουινέλης αναμένεται να καθίσει τη θέση του κριτή, όπως έχει κάνει και στο παρελθόν μέσα από το “Voice” όσο και από το “Final 4”. O τραγουδιστής διαθέτει εμπειρία, χιούμορ και γνώση έτοιμη να τη μεταλαμπαδεύσει στους υποψήφιους αστέρες της μουσικής.

Παράλληλα, όμως, η Κατερίνα Λιόλιου “έκλεισε” για τα backstage του “X-Factor“, ενώ πρόκειται να συμπράξει με ακόμα ένα πρόσωπο.

Το ποσό το οποίο θα κερδίσει ο νικητής αγγίζει τις 150.000 ευρώ! Μάλιστα, εκτός από τα χρήματα θα υπογράψει δισκογραφικό συμβόλαιο και θα ξεκινήσει κατ’ αυτόν τον τρόπο την πορεία του στη μουσική. Όμως, το “X-Factor” φροντίζει και για τον δεύτερο φιναλίστ, ο οποίος θα ολοκληρώσει τη συμμετοχή του στο show κατά 50.000 ευρώ πλουσιότερος.

Μετά τον Μιχάλη Κουϊνέλη, στην τελική ευθεία για την κριτική επιτροπή του X-Factor είναι η Μαρίζα Ρίζου και ο Χρήστος Μάστορας, όπως μεταδόθηκε αργότερα από την εκπομπή “Πάμε Δανάη”.

Ενώ ο τέταρτος της κριτικής επιτροπής θα είναι ο Στέλιος Ρόκκος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ