Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες για την επιστροφή της Αιμιλίας Κενεβέζου στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων ‘ALPHA NEWS’ του ALPHA Κύπρου!

Από Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου και καθημερινά στις 20:00, το ‘ALPHA NEWS’ γίνεται ξανά ο πυρήνας της πιο έγκυρης και ολοκληρωμένης ενημέρωσης. Συνεχίζει δυναμικά στον παλμό της προεκλογικής περιόδου, αλλά και με λεπτομερείς ειδήσεις από την Κύπρο και ολόκληρο τον κόσμο, αξιόπιστη και αντικειμενική ενημέρωση, σχολιασμό επικαιρότητας και ανάδειξη εξελίξεων.

Το HELLO! βρέθηκε στα backstage από τη πρόβα του δελτίου, με τις πρώτες φωτογραφίες να αποκαλύπτουν το ανανεωμένο στούντιο και τα εντυπωσιακά γραφικά του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του ALPHA Κύπρου.

Δείτε backstage φωτογραφίες από την πρόβα:

Με σλόγκαν «Ειδήσεις όπως είναι» και συνεχίζοντας να έχει ως «ενορχηστρωτή» του τον Διευθυντή Ειδήσεων του Τμήματος Ενημέρωσης κ. Γιώργο Κασκάνη, το Κεντρικό Δελτίο ειδήσεων του ALPHA μεταφέρει on air όλα όσα χρειάζεται ο ενεργός και ενημερωμένος πολίτης: ζωντανά ρεπορτάζ, απευθείας συνδέσεις, έρευνες, σχολιασμό και συζητήσεις.

Διατηρώντας την υπόσχεσή του για έγκυρη και αμερόληπτη ειδησεογραφία χωρίς προκαταλήψεις, το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων κάνει είσοδο στη νέα σεζόν με αναβαθμισμένες τεχνικές δυνατότητες,  με καινοτόμες ειδησεογραφικές προσεγγίσεις και έμπειρους δημοσιογράφους σε κάθε πόστο. Ευθύνη του, να παραμένει πάντοτε σταθερό στις αξίες του, προσφέροντας ποιοτική ενημέρωση στον Κύπριο πολίτη.

Ειδήσεις, όπως είναι με την Αιμιλία Κενεβέζου, από τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου και καθημερινά στις 20:00, γιατί ο σύγχρονος πολίτης αξίζει να παρακολουθεί τις ειδήσεις με αντικειμενικότητα και αξιοπιστία από τον πυρήνα της ενημέρωσης… τον ALPHA Κύπρου!

«ALPHA NEWS»: Καθημερινά στις 20:00 στον ALPHA Κύπρου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ