Την Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου ο Λούης Πατσαλίδης επιστρέφει στις οθόνες μας, για έβδομη συνεχόμενη σεζόν μέσα από την συχνότητα του Alpha Κυπρου.

Το Hello! Cyprus βρέθηκε στα παρασκήνια του πρώτου γυρίσματος και εξασφάλισε αποκλειστικές εικόνες, βίντεο αλλά και δηλώσεις του παραγωγού, του πετυχημένου σόου, Αντρέα Βασιλείου, ο οποίος ανέφερε πως η όμαδα έχει επιστρατεύσει όλο της το μεράκι και το χιούμορ για την 7η σεζόν.

Ο Λούης επέστρεψε, στο Σατιρικό Θέατρο και αφού καλωσόρισε την Άντρεα, τον Τεύκρο αλλά και το νέο μέλος της εκπομπής, την Pan προχώρησε στον καθιερωμένο του μονόλογο, σχολιάζοντας την επικαιρότητα.

Στην συνέχεια υποδέχθηκε την εκρηκτική Σοφία Μουτίδου, η οποία σε συνδυασμό με τον Λούη προσέφεραν στο κοινό άφθονο γέλιο.

Η εκπομπή φυσικά, επέστρεψε ανανεωμένη και έτσι στην έβδομη σεζόν του Λούης Night Show οι τηλεθεατές θα απολαύσουν καινούργιες ενότητες, όπως αυτή με την Tik Toker, Pan Dragomir, αλλά και νέα μουσικά ταλέντα να ερμηνεύουν τραγούδια. Αν μάλιστα θεωρείς πως το τραγούδι είναι από τα ατού σου, μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή εδώ μιας και η εκπομπή έχει βάλει στόχο να αναδείξει νέα ταλέντα.

Ξεκαρδιστικές ατάκες λοιπόν από τον Λούη αλλά και την Σοφία Μουτίδου, απίθανα βίντεο από την Pan, αθλητική ενημέρωση από την Άντρεα και τραγούδι από τον Τεύκρο, είναι μόνο μερικά από τα στοιχεία που συνθέτουν την πρεμιέρα της Παρασκευής, την οποία δεν πρέπει να χάσεις! Συντονίσου στις 21:00 στον Alpha Κύπρου!

Δες φωτογραφικό υλικό από τα παρασκήνια:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ