Το Survivor επιστρέφει απόψε στις οθόνες μας με μια αποχώρηση που προκύπτει μετά από επεισοδιακές ψηφοφορίες των παικτών. Στο επεισόδιο της Τρίτης, άλλη μια δοκιμασία ασυλίας πραγματοποιήθηκε και αργότερα, στο Συμβούλιο του Νησιού, προέκυψαν ακόμα δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Αρχικά, στο συμβούλιο της Δευτέρας, υποψήφιοι αναδείχθηκαν ο Τριαντάφυλλος κι ο Σάκης Κατσούλης. Με τα δεδομένα πλέον να έχουν αλλάξει και να απέχουν πολύ από όσα γνωρίζαμε μέχρι τώρα, την ατομική ασυλία την Τρίτη κέρδισε ο Σάκης Κατσούλη, ο οποίος είχε την δυνατότητα να δώσει στον τάκο ακόμα έναν υποψήφιο προς αποχώρηση.

Τα δύο στρατόπεδα ήρθαν σε μεγάλη ρήξη και στην κάλπη τις περισσότερες αρνητικές ψήφους συγκέντρωσε ένας παίκτης, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Έπειτα ο Σάκης υπέδειξε τον τελευταίο υποψήφιο προς αποχώρηση, που συμπλήρωσε την τετράδα κι είναι η Νικολέτα Μαυρίδη.

Στο μεταξύ, δεν σταματούν οι συγκρούσεις στο Survivor ανάμεσα στους Amigos και στην τριάδα του Τριαντάφυλλου, του Σάκη Κατσούλη και της Μαριαλένας Ρουμελιώτη. Οι δηλώσεις παίρνουν φωτιά και τα βέλη εκτοξεύονται με ταχύτητα φωτός. Μάλιστα, ο Γιώργος Ασημακόπουλος το πήγε ένα βήμα πάρα πέρα κι όπως ανέφερε, η σχέση Σάκη και Μαριαλένας δεν ισχύει: «Τα παιδιά έχουν πολλή στρατηγική και το έχουν πάει σε άλλο επίπεδο. Αυτός έχει μελετήσει τα πάντα. Ο Σάκης πριν μπει, παρακολουθούσε Survivor και ξέρει κάθε σπιθαμή. Μπράβο του, το έκανε τέλεια. Το παραμυθάκι του Σάκη και της Μαριαλένας τι είναι έρωτας; Θέλουν να το παίξουν Βασάλος – Ευρυδίκη. Θα το πιστέψει και φέτος ο κόσμος;»

Ποιος θα αποχωρήσει απόψε από το Survivor;

Στο αποψινό επεισόδιο θα δούμε το αγώνισμα για το έπαθλο επικοινωνίας. Στη συνέχεια, στο Συμβούλιο του Νησιού θα ανακοινωθεί και το όνομα του παίκτη που θα πρέπει να εγκαταλείψει τον Άγιο Δομίνικο. Σύμφωνα με τα spoiler που κυκλοφορούν, τα οποία μεταφέρουμε όπως πάντα με μεγάλη επιφύλαξη, από το Survivor αποχωρεί η Νικολέτα Μαυρίδη.

Πηγή: Zappit

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ