Η Τόνια Σωτηροπούλου συνάντησε τον Νίκο Μουτσινά και μίλησε για τον ρόλο της στη σειρά «Τα καλύτερά μας χρόνια», αλλά και για το γεγονός ότι δεν κάνει πολλές τηλεοπτικές εμφανίσεις στην ελληνική τηλεόραση.

Έτσι, έδωσε την απάντησή της, λέγοντας: «Είχα προσανατολιστεί περισσότερο στο cinema που αγαπώ πολύ, αλλά σκέφτηκα ότι πρέπει να αλλάξω το focus μου για φέτος και ίσως να υπερβώ κάποιους φόβους που είχα σε σχέση με το κομμάτι της έκθεσης και της τηλεόρασης», αποσαφηνίζοντας ότι δεν της είχε δοθεί κάτι μέχρι τώρα που να νιώθει ότι ταιριάζει. Ακόμη, η ηθοποιός αναφέρθηκε στην ταινία «Α man of God» και ανέφερε ότι ελπίζουν όλοι οι συντελεστές να ανοίξουν όσο το δυνατόν πιο σύντομα, ώστε να μπορέσει και αυτός ο κλάδος να επιβιώσει.

Ο Νίκος Μουτσινάς, όμως, ρώτησε  την ηθοποιό για τη συμμετοχή του Κωστή Μαραβέγια, στην κριτική επιτροπή του YFSF: «Είναι κάτι που του άρεσε. Είναι κάτι που του κέντρισε το ενδιαφέρον και ήθελε να το κάνει».

Από την κουβέντα τους δεν έλειψε και η αναφορά στο θέμα των ημερών, δηλαδή τις καταγγελίες για κακοποιητικές συμπεριφορές, με εκείνη να δηλώνει ότι «Είναι νωρίς για το πώς μπορούν να τοποθετηθούν τα πράγματα και οι καταστάσεις σε μια καινούργια σειρά. Σε όλους τους χώρους ο πυρήνας του προβλήματος είναι ότι η σεξουαλική παρενόχληση, η λεκτική βία, ή η κατάχρηση εξουσίας θεωρείται ως κάτι δεδομένο. Αυτό που πρέπει να γίνει τώρα είναι να αλλάξει η ιδιοσυγκρασία και ο πυρήνας των ανθρώπινων σχέσεων», ενώ είπε μπράβο σε όλους όσοι μπόρεσαν και μίλησαν δημόσια για τα βιώματά τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ