Την 1η Ιουλίου, το Louis Night Show ρίχνει αυλαία για την φετινή σεζόν με ένα μοναδικό live show το οποίο θα μεταδίδεται ζωντανά από τον Alpha Κύπρου στις 21:00.

Ο Λούης Πατσαλίδης, θα υποδεχθεί στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Ιδαλίου τον μοναδικό Κωνσταντίνο Αργυρό. Ο Έλληνας καλλιτέχνης θα τραγουδήσει ζωντανά με την ορχήστρα του, ενώ στην συνέχεια θα παραχωρήσει συνέντευξη στον παρουσιαστή.

Οι εκπλήξεις βέβαια στην τελευταία εκπομπή της σεζόν θα είναι πολλές! Ο Λούης επιφυλάσσει πάρα πολλά στο κοινό του Louis Night Show, από το πρώτο κιόλας λεπτό αφού η έναρξη θα γίνει με 30 χορευτές – με το μουσικό μέρος να αναλαμβάνει ο γνωστός DJ και αδελφός του Λούη, Ανδρέας Πατσαλίδης (djandrezp). O γνωστός DJ ολοκλήρωσε πρόσφατα τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις στο Μαϊάμι και έρχεται για να συναντήσει πρώτη φορά τηλεοπτικά τον Λούη Πατσαλίδη.

Μερικές από τις αποκλειστικές πληροφορίες που εξασφαλίσαμε αναφέρουν ότι για πρώτη φορά θα δούμε στην κυπριακή τηλεόραση drone show τα οποία θα σχηματίζουν σχήματα στον αέρα.

Η παραγωγή του σόου έχει επίσης παραλάβει σήμερα από το εξωτερικό, ειδικά διαμορφωμένα ηλεκτρονικά βραχιολάκια τα οποία θα φοράνε όλοι οι παρευρισκόμενοι και θα ελέγχονται μέσω ειδικής κονσόλας. Αυτά θα αλλάζουν χρώμα, ρυθμό και σχήματα, δημιουργώντας μια εντυπωσιακή εικόνα μέσα από τους 1.800 παρευρισκόμενους και μέσω των τηλεοπτικών δεκτών σε όλη την Κύπρο.

Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν κι άλλες εκπλήξεις που αφορούν το μεγάλο σόου με τα δωρεάν εισιτήρια που θα είναι διαθέσιμα από το Σάββατο 25/6 στη σελίδα της εκπομπής στο facebook, να αναμένονται να εξαντληθούν σε λίγα μόνο δευτερόλεπτα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ