Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του νέου κύκλου του «Καφέ της Χαράς» που θα κάνει πρεμιέρα τον Ιανουάριο του 2020 στον ΑΝΤ1. Οι αγαπημένοι ήρωες, Περίανδρος Πώποτας, Χαρά Ρασσιά, Βαγγέλης και Σταυρούλα Φατσέα επιστρέφουν τηλεοπτικά με νέες περιπέτειες. Η αγαπημένη σειρά ανανεώνεται με την «εισβολή» νέων χαρακτήρων, αλλά και με την εξέλιξη πολλών γνωστών Κολοκοτρωνιτσιωτών.

Η Τζόυς Ευείδη που υποδύεται τη Σταυρούλα, φωτογράφισε την ηθοποιό Έφη Ρασσιά που επιστρέφει ενήλικη πια, στον ρόλο της Βαλλιας και ανάρτησε το στιγμιότυπο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

 

View this post on Instagram

 

Τον εχει στο χέρι !!! Η αλλιως it takes one to know one ,,,

A post shared by Τζόϋς Ευείδη (@joyceevidi) on

Σε άλλο στιγμιότυπο έδειξε στους followers της το πατρικό της Σταυρούλας, στο νέο κύκλο της σειράς.

 

View this post on Instagram

 

#patrikoStavroulas

A post shared by Τζόϋς Ευείδη (@joyceevidi) on

Όσα θα δούμε στον νέο κύκλο

Από την τελευταία φορά που αφήσαμε τους ήρωες μας, έχουν συμβεί πολλά και σημαντικά. Το καφέ της Χαράς (Ρένια Λουιζίδου), που αναστάτωσε την ήρεμη ζωή του χωριού, δεν υπάρχει πια. Κάηκε ολοσχερώς σε μια ύποπτη πυρκαγιά που χαρακτηρίστηκε ως εμπρησμός. Οι αρχές δεν κατάφεραν να εντοπίσουν τον δράστη. Η Βάλια (Έφη Ρασσιά) – δικηγόρος πια – επιστρέφει στο Κολοκοτρωνίτσι για να ερευνήσει τον εμπρησμό που κατέστρεψε το καφέ της μητέρας της. Εκεί, ξαναβρίσκει τον παιδικό της φίλο Εμμανουήλ (Μάνο πλέον) (Πάρις Σκαρτσολιάς) και η παλιά τους φιλία μεταμορφώνεται σε έναν μεγάλο έρωτα.

Δείτε τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες του νέου κύκλου του «Καφέ της Χαράς»

Στον έρωτα αυτό, όμως, εναντιώνεται όχι μόνο ο αυστηρός πατέρας, Περίανδρος Πώποτας (Χάρης Ρώμας), αλλά και η φιλελεύθερη Χαρά. Όπως αποδεικνύεται, η σχέση τους, που είχε λήξει άδοξα, έχει αφήσει και στους δύο κατάλοιπα και απωθημένα. Η Χαρά θέλει να πάρει την κόρη της και να φύγουν τρέχοντας, όμως η Βάλια όχι μόνο αποφασίζει να μείνει, αλλά και να ανοίξει το νέο «Καφέ της Χαράς».

Σαν να μην έφτανε αυτό, μια νέα άφιξη στο Κολοκοτρωνίτσι φέρνει τα πάνω – κάτω, όχι μόνο στη ζωή του Περίανδρου αλλά και ολόκληρου του χωριού! Η Στέλλα, (Ζέτα Δούκα) μια δυναμική, όμορφη και μυστηριώδης γυναίκα, θα διαταράξει την πολυπόθητη «Τάξη και Ηθική» και θα γίνει γρήγορα το καινούργιο κόκκινο πανί για τον Πώποτα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ