Ο τραγουδιστής του συγκροτήματος Onirama, Θοδωρής Μαραντίνης, έρχεται «TET–A–TET» με τον Τάσο Τρύφωνος σε μία συνέντευξη που θα θυμίσει, ίσως, κάτι από ντισκοτέκ και βινύλια. Όσοι τον ξέρουν, γνωρίζουν ότι είναι ένα ανήσυχο πνεύμα και αυτή την πλευρά του ετοιμάζεται να αποκαλύψει στους τηλεθεατές του Alpha Kύπρου, κάνοντας έναρξη με αποκαλύψεις γύρω από την προσωπική και όχι μόνο ζωή του…

Απόψε στις 19:10 στον ALPHA Κύπρου, ο δημοφιλής ερμηνευτής ετοιμάζεται να δώσει την πιο εξομολογητική συνέντευξή του, μιλώντας για όλα στον Τάσο Τρύφωνος. Αποκαλύπτει στιγμές από τη συνεργασία του με τη Χάρις Αλεξίου, αναφέρεται στο πρόβλημα υγείας του και ξεδιπλώνει τα νέα δεδομένα που υπάρχουν στη ζωή του, μετά το χωρισμό του από τη Σίσσυ Χρηστίδου. Μιλάει με αγάπη για τα παιδιά του, αλλά και με ενθουσιασμό για τους νέους στόχους και τις προτεραιότητές του, σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Αναπολεί στιγμές από την παιδική του ηλικία, όπου οι γονείς του είχαν ντισκοτέκ και θυμάται πώς ξεκίνησε ο έρωτάς του με το τραγούδι. Ο frontman των Onirama έρχεται πιο αποκαλυπτικός από ποτέ, ίσως γιατί «Ξημερώνει» μια νέα εποχή στην καριέρα του, πλάι στη Χάρις Αλεξιου!

Κάθε Κυριακή την ίδια ώρα ακριβώς, ο Τάσος Τρύφωνος συναντά δημοφιλή πρόσωπα και σπουδαίες προσωπικότητες από τον καλλιτεχνικό, πολιτικό, αθλητικό και επιχειρηματικό κόσμο της Κύπρου και της Ελλάδας. Άνθρωποι που διαπρέπουν στο χώρο τους, άνθρωποι που θαυμάζουμε, άνθρωποι που έγραψαν ιστορία και άνθρωποι που έχουν κάτι σημαντικό να πουν, έρχονται «TET–A–TET» με τον αγαπημένο δημοσιογράφο και παρουσιαστή.

Παραγωγή SLAS PRODUCTION

«ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ»: Απόψε στις 19:10 στον ALPHA Κύπρου

Δείτε το trailer:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ