Το Survivor φτάνει σιγά σιγά στο τέλος του!

Όπως χαρακτηριστικά ενημέρωσε και ο Γιώργος Λιανός τους παίκτες στο χθεσινό συμβούλιο του νησιού, τους απομένουν μόνο δύο εβδομάδες στον Άγιο Δομίνικο. Η συγκεκριμένη ανακοίνωση του παρουσιαστή προκάλεσε μεγάλη συγκίνηση και μάλιστα είδαμε τον Ηλία Μπόγδανο να ξεσπάει σε λυγμούς.

Ο Γιώργος Λιανός ενημέρωσε χθες τους παίκτες πως από εδώ και πέρα θα υπάρξει ακόμα μία αποχώρηση και οι υπόλοιποι τέσσερις θα περάσουν στον ημιτελικό και από εκεί οι δύο στον μεγάλο τελικό του Survivor.

Απόψε, λοιπόν, στο Survivor, θα παρακολουθήσουμε το πρώτο αγώνισμα ατομικής ασυλίας. Ηλίας Μπόγδανος, Σάκης Κατσούλης, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Γιώργος Ασημακόπουλος και Γιώργος Κόρομι θα δώσουν ότι έχουν και δεν έχουν προκειμένου να ανέβουν ακόμα ένα σκαλοπάτι προς το έπαθλο

Ποιος θα κερδίσει απόψε την ατομική ασυλία στο Survivor;

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα spoiler που κυκλοφορούν για το Survivor, ο νικητής στο αποψινό αγώνισμα της ατομικής ασυλίας θα είναι ο Γιώργος Κόρομι, ο οποίος θα επιλέξει τους Ηλία Μπόγδανο και Γιώργο Ασημακόπουλο και θα τους πάρει μαζί του στο έπαθλο φαγητού.

Όσον αφορά για το ποιον θα υποδείξει ο Γιώργος Κόρομι ως πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση, σύμφωνα με τα spoilers είναι ο Σάκης Κατσούλης!

 

Πηγή: Zappit

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ