Το Survivor μπορεί σήμερα (2/5) να μη βρίσκεται στις οθόνες, αλλά τη Δευτέρα του Πάσχα (3/5) επανέρχεται με «διπλό» έπαθλο και δράση σε αγώνισμα και παραλία.

Από όσο μπορέσαμε να καταλάβουμε στο trailer, το επεισόδιο θα έχει… τα πάντα. Όλοι οι παίκτες στοχεύουν στο να «σπάσει» η παρέα του Τζέιμς με τον Μπάρτζη και ο πρώτος όχι απλά δεν πτοείται, αλλά βάζει και στοίχημα με τους Ηλία Μπόγδανο και Γιώργο Ασημακόπουλο για το ποιος θα μπει… γυμνός στη θάλασσα με νίκη της ομάδας του.

Ποιος ο λόγος αυτού του τόσο μεγάλου ενθουσιασμού; Πρόκειται, φυσικά, για το «διπλό» έπαθλο που τους ετοίμασε η παραγωγή, καθώς η νικήτρια ομάδα αύριο θα απολαύσει ασυλία, μαζί με ένα υπέροχο πασχαλινό τραπέζι, όπως το γνωρίζουμε και το απολαμβάνουμε κάθε χρόνο.

Οι «μάχες» φαίνονται ομηρικές και ο Ηλίας φτάνει σε σημείο να ωρύεται, μάλλον από το πάθος για να πάρει η ομάδα του την νίκη. Και οι υπόλοιποι, βέβαια, πίσω δεν πάνε, δίνοντας το απόλυτο των δυνατοτήτων τους, ώστε να έρθει το «διπλό» έπαθλο στα χέρια τους.

Ποια ομάδα, όμως, παίρνει αυτό το έπαθλο; Οι πληροφορίες του Athensmagazine.gr αναφέρουν, ότι οι «Κόκκινοι» είναι εκείνοι, που κατέχουν το προβάδισμα, με την αποχώρηση του Κώστα Παπαδόπουλου να μην τους επηρεάζει, παρότι αυτή έδειχνε να δυναμώνει την μπλε ομάδα.

 

Πηγή: Athensmagazine.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ