Το Survivor συνεχίζεται δυναμικά και καθηλώνει το τηλεοπτικό κοινό. Καθώς ο καιρός περνάει και εντείνεται η πίεση για τους παίκτες, ο φόβος της αποχώρησης οδηγεί στην δημιουργία συμμαχιών και εχθροτήτων.

Στο trailer του επεισοδίου που αναμένεται να δούμε σήμερα γίνεται σαφές ότι οι παίκτες αποφασίζουν στρατηγικά να διώξουν άλλους παίκτες. Χαρακτηριστικά η Βρισηίδα Ανδριώτου κατονομάζει τον Απόστολο, τον Άκη, τον Άρη και τη Ναυσικά ως τους παίκτες που θέλουν να διώξουν την ίδια, την Κάτια, την Ευρυδίκη και τον Τάκη.

Με τη σειρά της η Κάτια Ταραμπάνκο δηλώνει ότι είναι ένας έξυπνος τρόπος να παρατείνουν την παραμονή τους στο παιχνίδι διαμορφώνοντας συμμαχίες.

Μετά τον πρώτο αγώνα ασυλίας, η ένταση κορυφώνεται ανάμεσα στους παίκτες της μπλε ομάδας και συνεχίζονται οι κατηγορίες για κλοπή από την πλευρά του Σπύρου Μαρτίκα κατά της Ασημίνας Χατζηανδρέου η οποία ξεσπά και του επισημαίνει ότι δεν θέλει να έχει καμία επαφή μαζί του. Πρόσφατα μάλιστα είχε υπαινιχθεί ότι ο Σπύρος στοχεύει στο να διώξει τις γυναίκες από το παιχνίδι.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ