Λίγες ημέρες μετά την αποχώρησή της από το Survivor η Μυριέλλα Κουρεντή, μίλησε στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου για όσα έζησε στον Άγιο Δομίνικο.

Όπως είναι λογικό αναφέρθηκε και στα όσα συνέβησαν με τον Γιώργο Κατσαούνη αλλά και την πιθανότητα να παρέμενε αν ήταν μαζί υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Αρχικά, η Μυριέλλα Κουρεντή υποστήριξε: “Ήμουν από τους ανθρώπους που ήθελα να φύγω. Κάθε φορά που έφευγε ένας παίκτης ζήλευα, που ήξερα πως θα μπει σε ένα αεροπλάνο και θα γυρίσει πίσω στην πατρίδα“.

Σχετικά με τις έξι φορές που βγήκε υποψήφια, η ίδια υποστήριξε: “Για μένα ήταν τεράστια υπόθεση ότι ήμουν πέντε φορές υποψήφια και ο κόσμος με στήριξε”.

Τέλος, σύμφωνα με την ίδια υπήρχε μεγάλη πιθανότητα να παραμείνει αν συνυποψήφιος της ήταν ο Γιώργος Κατσαούνης. “Επειδή έχει προηγηθεί όλο αυτό το σκηνικό πριν με μένα και τον Kατσαούνη, αν έβγαινα εγώ και ο Γιώργος στον τάκο μαζί, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να την πληρώνει το τρίτο άτομο. Αυτός που ήταν άσχετος με την ιστορία, γιατί ξαφνικά θα λέγανε οι τηλεθεατές το παρ ολίγον ζευγάρι του Survivor. Θεώρησα ότι αν έβγαινα εγώ και ο Κατσαούνης, υπήρχε μεγάλη πολύ μεγάλη πιθανότητα για να παραμείνει αυτή η ιστορία, να τρέχει μέσα στο παιχνίδι ότι μπορεί να την πλήρωνε η Τζο“.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ