Η απόλυτη ανατροπή έγινε στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor!

Ο James Καφετζή ανακοίνωσε πως αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς, επειδή νιώθει πως χάνει τον εαυτό και το μυαλό του. Ο ίδιος εξήγησε τους λόγους, επισήμανε πως το έχει συζητήσει με τον Νίκο Μπαρτζή και πως θέλει να επιστρέψει πίσω στην Ρόδο.

Η παράταση του παιχνιδιού για ακόμη ένα μήνα, ήταν κάτι που τον προβλημάτισε, αφού όπως ανέφερε, δεν θα μπορούσε να αποδώσει στον μέγιστο βαθμό.

Όπως ανέφερε:

“Βρίσκομαι εδώ 5 μήνες και με τον φίλο μου τον Νίκο έχουμε περάσει τρελή πείνα, καταιγίδες, χαρές και λύπες. Έχω εξαντληθεί σωματικά κι η δισκοκήλη μου στην μέση δεν μου επιτρέπει να κάνω αυτό που έκανα πάντα. Επίσης νομίζω ότι αρχίζω και χάνω το μυαλό μου με το Survivor, ξεχνώ αναμνήσεις από την έξω ζωή. Ο δρόμος είναι μακρύς και θέλω να αποχωρήσω σήμερα εγώ. Ξέρω ότι ο κόσμος με έχει στηρίξει αλλά για εμένα είναι το τέλος… Το μεγαλύτερο έπαθλο το κέρδισα κι είναι ο Νίκος”

Όταν ο Γιώργος Λιανός τον ρώτησε αν είναι η τελική του απόφαση, απάντησε θετικά κι ότι το σκέφτηκε ώριμα. Από την άλλη ο Νίκος λύγισε με αυτήν την ανακοίνωση λέγοντας ότι είναι πάνω από όλα η υγεία του κι ανταλλάσσοντας μπλούζες με τον φίλο του.

Δείτε τα στιγμιότυπα:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ