Καλεσμένος του Νίκου Μουτσινά ήταν ο Δημήτρης Μακρόπουλος, ο οποίος μίλησε για τη συμμετοχή του στο Survivor και έλυσε τις απορίες του παρουσιαστή σχετικά με τον «πυρήνα» της Μπλε ομάδας.

«Υπήρχε ένας κλειστός πυρήνας τεσσάρων ατόμων που ήταν ο Τζέιμς, η Άννα-Μαρία, ο Νίκος και η Μαριαλένα. Τους βρήκα μια ωραία παρέα, αλλά όταν χάναμε τις ασυλίες ξεκίνησαν τους τσακωμούς», είπε αρχικά. Ο πρώην διαγωνιζόμενος του Survivor ανέφερε ότι δεν μπορούσαν να διαχειριστούν καθόλου το ζήτημα της ήττας. Ακόμη, μίλησε για τη δυσκολία των αγωνισμάτων και αποκάλυψε ότι δεν παρακολουθούσε πολύ το reality πριν μπει. Ο Δημήτρης Μακρόπουλος δήλωσε στον Νίκο Μουτσινά ότι οι συμπαίκτες του τον ρώτησαν τι παίζει με το reality έξω και σε άλλο σημείο της κουβέντας τους, μίλησε για τη συμπεριφορά του Νίκου Μπάρτζη και τόνισε «ότι είναι ένας τύπος που μιλάει πολύ έντονα. Όμως, δεν με ενόχλησε η συμπεριφορά του».

Για το τέλος, ο Δημήτρης Μακρόπουλος είπε ότι θέλει να φτάσει η Ανθή Σαλαγκούδη στον τελικό του Survivor, γιατί του αρέσει που «είναι ζεν και την ώρα των αγωνισμάτων μπορεί να κοιτάει τα νύχια της ή να κάνει πασαρέλα»!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ