Ένα ξεχωριστό κεφάλαιο στην ελληνική τηλεόραση, η εκπομπή «Στην Υγειά μας ρε Παιδιά» κλείνει οριστικά, έπειτα από 17 χρόνια. Όπως έγραψε ο Σπύρος Παπαδόπουλος στο μήνυμα του στο Instagram, με το οποίο ανακοίνωσε ότι ολοκληρώνεται η αγαπημένη μουσική εκπομπή, το «”Στην Υγειά μας ρε παιδιά” ήρθε η στιγμή να περάσει στην ιστορία. Όχι στη λήθη».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Αλέξη Μίχα για την εκπομπή «Πρωινό» ο Σπύρος Παπαδόπουλος μετά το «Στην Υγειά μας» ετοιμάζει ένα νέο τηλεοπτικό project, μία νέα εκπομπή, που θα συνδυάζει την μουσική και το λόγο. Επιθυμία του είναι να κάνει μία εκπομπή εντελώς διαφορετική από το «Στην Υγειά μας ρε παιδιά» καθώς έκλεισε ο κύκλος. Ήδη με την παραγωγό του, Βίκυ Λάσκαρη προετοιμάζουν την πρόταση για την επόμενη εκπομπή τους που σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, θα συζητήσουν με το κανάλι του Mega αλλά και με τη δημόσια τηλεόραση της Ελλάδας.

Σπύρος Παπαδόπουλος: Η ανακοίνωση για το τέλος της εκπομπής «Στην Υγειά μας ρε παιδιά»

«Ήταν καλοκαίρι του 2004, όταν με φώναξε η Βίκυ Λάσκαρη-τηλεοπτική παραγωγός- και μου πρότεινε μια 3ωρη ψυχαγωγική εκπομπή στην ΕΡΤ.

Της είπα, ότι αν έκανα κάτι, θα ήταν για το ελληνικό τραγούδι που γνωρίζω και αγαπώ. Και έτσι ξεκινήσαμε με πρώτο αφιέρωμα στον αγαπημένο Μάνο Ελευθερίου.


Σαν χτες μου φαίνεται. Πέρασαν όμως 17 χρόνια! Και νιώθω ότι αυτό το καράβι που όλα αυτά τα χρόνια μας ταξίδεψε -και πού δε μας πήγε!- ήρθε η ώρα να…δέσει!

Γιατί όσο καλό κι ανθεκτικό να είναι ένα σκαρί, στο τέλος πάντα η θάλασσα νικάει!


Με λίγα λόγια, αγαπημένοι μου “Έλληνες απανταχού”, νομίζω ότι είναι η σωστή στιγμή το «ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ» να περάσει στην ιστορία. Ελπίζω, όχι και στη λήθη!


Ευχαριστώ από καρδιάς όοοολους τους τραγουδιστές, τους μουσικούς, τους χορευτές, τους προσκεκλημένους, τους τεχνικούς, τους συνεργάτες που μαζί φτιάξαμε τόσα ωραία πράγματα και βέβαια ένα ξεχωριστό ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στην αγαπημένη μου Βίκυ!

Ταύτα και μένω, διότι δεν μπορώ τους αποχωρισμούς!

Δε θα χαθούμε!


Υ.Γ. Δεν ξέρω γιατί, αλλά θέλω να μοιραστώ το απωθημένο μου για καλλιτέχνες που αγαπώ και που για διαφόρους λόγους δεν κάναμε εκπομπή μαζί τους….την Χαρούλα Αλεξίου, τους Active member, τον Τόλη Βοσκόπουλο, τον Φοίβο Δεληβοριά, την Ματούλα Ζαμάνη, τον Αλκίνοο Ιωαννίδη, την Μαρινέλλα, τον Γιάννη Μαρκόπουλο, τον Δήμο Μούτση, τον Σταύρο Ξαρχάκο και τον Νίκο Ξυδάκη!»

 

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ