Όσα αποκαλύπτει η Ευγενία Σαμαρά για όσα πρόκειται να δούμε στη σειρά Σασμός…

Απιστία, χωρισμός, εγκυμοσύνη… Πόσα έχει ζήσει μέσα σε μόλις μερικές εβδομάδες η Στέλλα Καμαριωτάκη! Και πόσα ακόμα της επιφυλάσσει ο σεναριογράφος της επιτυχημένης σειράς του ALPHA Κύπρου «Σασμός»… Η Ευγενία Σαμαρά αποκαλύπτει τις εξελίξεις που έρχονται στο δημοφιλές σίριαλ, με συνέντευξή της στο περιοδικό Τηλέραμα και τον Βασίλη Ανδριτσάνο.

Η Ευγενία Σαμαρά θα ήθελε να δει τη Στέλλα ευτυχισμένη στο πλευρό ενός άλλου άντρα και να μη χάσει τη ζωή της περιμένοντας τον Αστέρη, που δεν πρόκειται να επιστρέψει σε εκείνη… Αυτό όμως δεν πρόκειται να συμβεί, τουλάχιστον όχι άμεσα, καθώς οι ζωές της Στέλλας και του Αστέρη θα συνεχίσουν να διασταυρώνονται, γυρνώντας τους πάλι στο παρελθόν…

Τι σου αρέσει στον ρόλο της Στέλλας και τι ενδεχομένως σε απωθεί;
«Μου αρέσει που είναι ανθρώπινη και αληθινή. Όταν βλέπουμε μια καθημερινή σειρά και ο αρραβωνιαστικός μιας ηρωίδας είναι άπιστος, όπως συμβαίνει με τη Στέλλα, συνήθως περιμένουμε να δούμε την ηρωίδα πάρα πολύ κακιά ή ότι μετά θα τον εκδικηθεί ή ότι ήταν “κάπως” ο χαρακτήρας της, γι’ αυτό εκείνος την κεράτωσε και έφυγε. Μου αρέσει που η Στέλλα αντιμετωπίζει τον χωρισμό με αξιοπρέπεια και μάλιστα θα σταθεί του Αστέρη σε κάποιες δυσκολίες που θα του έρθουν. Όταν κάνω έναν ρόλο, μπαίνω σε αυτόν και αγαπάω πολύ αυτό που έχω να υπηρετήσω, είτε είναι καλό είτε κακό. Βρίσκω τα κομμάτια που δικαιολογούν την όποια συμπεριφορά, που ηθικά μπορεί να μην είναι σωστή».

Πώς μαθαίνει η Στέλλα για τη σχέση του Αστέρη με την Αργυρώ;
«Η Αργυρώ πηγαίνει με άλλη ταυτότητα ως πελάτισσα στη μαμά της Στέλλας, άρα εκείνη δεν γνωρίζει ποια πραγματικά είναι. Ο πατέρας της Στέλλας βλέπει τον Αστέρη με την Αργυρώ και μετά τη βλέπει να βγαίνει από το γραφείο της γυναίκας του και της λέει όσα είδε. Η Στέλλα μαθαίνει από τη μητέρα της ότι ο Αστέρης έχει μια άλλη σχέση και πως αυτή η κοπέλα είναι πελάτισσά της. Τότε η Στέλλα αρχίζει να παρακολουθεί ποιος βγαίνει από το γραφείο και παθαίνει σοκ».

Στα επόμενα επεισόδια η Στέλλα μένει έγκυος και αποφασίζει να κρατήσει το μωρό…
«Έχουν χωρίσει με τον Αστέρη και τότε η Στέλλα μαθαίνει ότι είναι έγκυος. Και ενώ στην αρχή δεν θέλει να κρατήσει το μωρό και πηγαίνει να το ρίξει, τελικά το μετανιώνει και αποφασίζει να το κρατήσει και να το μεγαλώσει μόνη της».

Σου έχει συμβεί ποτέ να κάνεις σχέδια ζωής με έναν άνθρωπο και τελικά αυτός να προχωρήσει αλλιώς;
«Μου έχει τύχει να καταλάβουμε ότι αυτό δεν βγαίνει, όχι δηλαδή όπως στη Στέλλα, που έπεσε από τα σύννεφα. Η σχέση είχε τη φυσιολογική της φθορά και κατέληξε στο να μην είμαστε μαζί».

Πώς θα ήθελες να δεις τη Στέλλα να εξελίσσεται;
«Θα ήθελα να δικαιωθεί, να ευτυχήσει στη ζωή, να βρει έναν άνθρωπο, να ξαναρωτευτεί, να ζήσουν καλά. Σίγουρα δεν θα ήθελα να ελπίζει σε όλη της τη ζωή και να περιμένει τον Αστέρη, γιατί αυτό που του συνέβη ήταν ένας πολύ μεγάλος έρωτας».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ