Σύμφωνα με τα spoilers που διαβάζουμε, η είδηση τη δολοφονίας του Πέτρου Βρουλάκη από τα χέρια του Αστέρη Σταματάκη πέφτει σα βόμβα στο χωριό και η βεντέτα πλέον αναζωπυρώνεται.

Στην οικογένεια των Βρουλάκηδων, Αργυρώ, Μαρίνα και γιαγιά Ειρήνη θρηνούν τον Πετρή και δεν μπορούν να πιστέψουν ότι ανοίγει νέος κύκλος αίματος. Η Αργυρώ ορκίζεται εκδίκηση για το φόνο του αδερφού της ενώ φυσικά ο χωρισμός της με τον Αστέρη είναι αναπόφευκτος.

Ο Αστέρης με τη σειρά του δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι σκότωσε τον Πέτρο, τον αδερφό της γυναίκας που αγαπάει! Υπό τον φόβο μη πέσει στα χέρια των συγγενών Βρουλάκηδων, Καλλιόπη και Μαθιός τον φυγαδεύουν πριν τον πιάσει η αστυνομία. Κρύβεται σε μία καλύβα που τον πήγαινε μικρός ο πατέρας του.

Οι συγγενείς των Βρουλάκηδων φτάνουν σιγά σιγά στο χωριό με τη βεντέτα να είναι έτοιμη να ξανανοίξει και όλα τα όπλα να είναι οπλισμένα. Οι ξαδέρφοι του Πετρή διψάνε για εκδίκηση. Η Μαρίνα καταρρακωμένη τους ζητάει να φύγουν πίσω και να μη συνεχίσουν τον κύκλο αίματος. Αυτοί όμως διαφωνούν και οι Σταματάκηδες συνειδητοποιούν ότι κινδυνεύουν.

Η κηδεία του Πετρή πραγματοποιείται εν μέσω μεγάλου θρήνου. Την ώρα εκείνη ο Αστέρης αποφασίζει να παραδοθεί στην αστυνομία. Η Καλλιόπη τρέμει πως πλέον θα έχει την ίδια τύχη με τον πατέρα του στις φυλακές. Η Μαρίνα θα τον επισκεφθεί στη φυλακή και όλα όσα θα του πει θα τον καταρρακώσουν κάνοντάς τον να συνειδητοποιήσει το κακό που προκάλεσε.

Η Αργυρώ θα πέσει σε βαριά κατάθλιψη. Δεν τρώει ούτε πίνει και βρίσκεται κλεισμένη στο δωμάτιό της. Αποφασίζει να βάλει τέλος στη ζωή της κόβοντας τις φλέβες της! Η Μαρίνα θα την βρει μέσα σε ένα λουτρό αίματος και την σώζει την τελευταία στιγμή!

Την ίδια ώρα η Στέλλα προσπαθεί να βοηθήσει τον Αστέρη και προσπαθεί συνεχώς να βρεθεί στο πλευρό του. Αυτό θα την φέρει σε σύγκρουση με τον Άγγελο ο οποίος είναι σοκαρισμένος από τον θάνατο του Πετρή.

Η Σεμίνα η οποία αντίκρυσε τον άντρα της ζωής της να πεθαίνει μπροστά στα μάτια της, αφότου διηγηθεί στην Αργυρώ όλα όσα είδε, εξαφανίζεται από τον τόπο.

Τάσεις φυγής έχει και η Μαρίνα η οποία παίρνει την Αργυρώ, το μοναδικό παιδί που της έμεινε, και φεύγει μακριά από όλα όσα γίνονται στην Κρήτη! Η Μαρίνα έχει γίνει σκιά του εαυτού της μετά τον χαμό του γιου της. Ο Αντώνης γνωρίζει πως μετά από όλο αυτό θα χάσει για πάντα την αγαπημένη του.

Ο Μαθιός καταρρέει στα χέρια της Βασιλικής μετά από όλα όσα γίνονται με τον αδερφό του. Οι δυο τους θα παραμείνουν μαζί για αρκετό καιρό ακόμη κρατώντας τη σχέση τους κρυφή.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ