Μετά τον φρικτό πυροβολισμό, ο Αντώνης μπαίνει στο χειρουργείο, σε πολύ κρίσιμη κατάσταση, στη σειρά Σασμός. Όλα φαίνονται μάταια.. Οι γιατροί ενημερώνουν τους συγγενείς πως η κατάστασή του είναι πολύ κρίσιμη.

Η Μαρίνα καταρρέει στο πλευρό του, δε φεύγει λεπτό από το νοσοκομείο. Η Αργυρώ στέκεται κοντά της και την παρηγορεί, με όσες δυνάμεις της έχουν απομείνει. Η οικογένεια περνάει ξανά τα ίδια και ο πόνος αυτή τη φορά είναι αβάσταχτος.

Ο Αντώνης μπαίνει σε ένα κρίσιμο -για τη ζωή του- χειρουργείο. Η Μαρίνα προσεύχεται, όμως τα νέα δεν είναι και τόσο καλά. Ο αστυνόμος παθαίνει ανακοπή καρδιάς και οι γιατροί δυσκολεύονται να τον επαναφέρουν.

Η Μαρίνα ουρλιάζει. Όλοι τρέχουν στο πλευρό της, την αγκαλιάζουν σφιχτά, προσπαθούν να την ηρεμήσουν. Την τελευταία στιγμή, ο Αντώνης συνέρχεται, όμως παραμένει σε κωματώδη κατάσταση..

Οι γιατροί ενημερώνουν πως ο αστυνόμος ξεπέρασε τον μεγάλο κίνδυνο. Βέβαια, το μόνο που μένει, είναι να ξυπνήσει… Θα καταφέρει ο Αντώνης να βγει ζωντανός από την εντατική, ή θα χρειαστεί κι άλλα χειρουργεία, στη σειρά Σασμός; Η αγωνία κορυφώνεται.

Πηγή: youfly.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ