Ο Μαθιός, κατά κόσμον Δημήτρης Λάλος, πρωταγωνιστεί στη σειρά του Alpha “Σασμός” και μίλησε στο “Happy Day” αναφερόμενος στα προσεχή επεισόδια της σειράς.

Η παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί “Έκτορος κάθαρσις”πραγματοποίησε την επίσημη πρεμιέρα της και ό ίδιος μίλησε στην ρεόρτερ της εκπομπής Ευάννα Ζουμπούρογλου.

«Δεν μαρτυρώ αν θα αποκαλυφθεί πως ο Μαθιός είναι ο δολοφόνος. Έρχονται πολύ ωραίες σκηνές και ανατροπές. Κάθε φορά που διαβάζουμε τα σενάρια χαιρόμαστε, γιατί έχουμε ωραία πράγματα να παίξουμε. Δε μπορώ να με δω από έξω, αλλά σίγουρα βλέπω ότι ο κόσμος είναι πάρα πολύ ενθουσιασμένος όταν με βλέπει».

Στο “Happy Day” όμως μίλησε και ο Δημήτρης Γεωργαλάς, ο τηλεοπτικός Κώστας, και αποκαλύπτει τη συνέχεια της αγαπημένης δραματικής σειράς του Alpha, “Σασμός”.

Ο ηθοποιός ανέφερε μεταξύ άλλων ότι ο ήρωάς του ψάχνει τρόπο να γλιτώσει μετά τη μήνυση που του έκανε η σύζυγός του, ενώ αποκάλυψε ότι θα του δώσει δεύτερη ευκαιρία. Ο ίδιος είναι μετανιωμένος για όσα έκανε και επιθυμεί να αποκατασταθεί η σχέση τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ