Το περιοδικό της Ελλάδας “Τηλέραμα” έκανε αποκαλύψεις για τα νέα επεισόδια του “Σασμού” και συγκεκριμένα για τον ρόλο του Παύλου Βρουλάκη, ξάδελφου του Μάρκου Βρουλάκη.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ ο Παύλος θα μπει ανάμεσα στη Μαρίνα και στον Αντώνη, καθώς δεν θέλει να δει τη γυναίκα του Μάρκου με άλλον άντρα!

Η γιαγιά Ειρήνη τον αγκαλιάζει και τον υποδέχεται ξανά στην οικογένεια. Αρχικά και η Μαρίνα χαίρεται που θα έχει έναν προστάτη για τη φαμίλια της, έναν άνθρωπο που θα κρατά τους Σταματάκηδες μακριά, τώρα που ο Πέτρος και ο Άγγελος είναι στο χώμα και οι γυναίκες έχουν μείνει μόνες τους στο σπίτι.

Πολύ σύντομα όμως διαπιστώνει πως ο Παύλος έχει έρθει με συγκεκριμένο σκοπό. Ελέγχει πού πηγαίνει και ποιον βλέπει και έχει άποψη για το πώς πρέπει να φέρεται στη ζωή της ως χήρα του Μάρκου. Για ακόμα μία φορά η Μαρίνα βλέπει το όνειρο της ολοκλήρωσης της ευτυχίας της με τον Αντώνη να μπαίνει στην αναμονή. Ωστόσο δεν είναι πια διατεθειμένη να βάλει τη ζωή της σε δεύτερη μοίρα και οι συγκρούσεις της με τον ξάδελφο θα είναι συχνές. Αυτή η τριβή στη σχέση τους είναι ό,τι ακριβώς περιμένουν οι Σταματάκηδες ώστε να έχουν την ευκαιρία να επωφεληθούν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ