Σασμός: Ο ανιψιός της Σοφίας Βέμπο στην επιτυχημένη σειρά του Alpha Κύπρου

Τι ρόλο θα παίξει ο Βασίλης Τραϊφόρος στον Σασμό;

Ο ηθοποιός και συγγραφέας Βασίλης Τραϊφόρος, ανιψιός της Σοφίας Βέμπο και του Μίμη Τραϊφόρου, μετά από μια αρκετά επιτυχημένη εμφάνιση στις Άγριες Μέλισσες ετοιμάζεται να μπει στη σειρά του Alpha, Σασμός. Ο Βασίλης Τραϊφόρος μίλησε στην εφημερίδα Espresso και τον δημοσιογράφο Βαγγέλη Κάραλη, για τον ρόλο του στο σίριαλ.

«Με κάλεσαν από την παραγωγή να συμμετέχω ως guest, όπου στη συνέχεια θα γίνει ρόλος. Κάνω τον μπαρμπα – Αλέκο, έναν κρητικό που είναι ο κουτσομπόλης του χωριού και σχολιάζει τις εξελίξεις.. Στη σκηνή που συμμετείχα ήμουν μαζί με τον Τάσο Νούσια, τον Μιχάλη Αεράκη που κάνει τον παπά, τον Δημήτρη Λάλο, τον Σταμάτη Κακαβελάκη που κάνει επίσης τον χωρικό, τον Στάθη Μαντζώρο και τον Στρατή Χατζησταματίου που κάνει τον σερβιτόρο» λέει ο Βασίλης Τραϊφόρος.

«Τα γυρίσματα έγιναν στην Παιανία σε φυσικό χώρο και συγκεκριμένα σε μια πολύ όμορφη αυλή. Είναι πολύ ωραία εμπειρία η συμμετοχή μου στη σειρά και είμαι σε αναμονή να με καλέσουν, διότι, όπως μου είπαν δε πρόκειται για guest εμφάνιση αλλά για ρόλο. Ο συγγραφέας Σταύρος Πετρουλάκης έχει κάνει εξαιρετική δουλειά και το μήνυμα της σειράς είναι πολύ δυνατό. Ο έρωτας μπορεί να φέρει τη συμφιλίωση ακόμη και σε μια βεντέτα» ανέφερε.