Μεγάλη πρεμιέρα, χθες, Δευτέρα, για τον ALPHA Κύπρου με τις σειρές μυθοπλασίας να έχουν την τιμητική τους! Απόλυτη πρωτιά, με μεγάλη διαφορά είχαν και οι δύο παραγωγές μυθοπλασίας του ALPHA «ΣΑΣΜΟΣ» και «Η γη της Ελιάς»!

Ο «Σασμός», η νέα ερωτική, δραματική σειρά, καθήλωσε τους τηλεθεατές στην πρεμιέρα αφού έφτασε μέχρι 28,6%! Η σκληρή ιστορία ενός σύγχρονου απαγορευμένου έρωτα στα ορεινά χωριά του Ρεθύμνου, ενός έρωτα που δεν έπρεπε να συμβεί γιατί οι δύο οικογένειες βρίσκονται σε μια σκληρή, πολύχρονη σύγκρουση μονοπώλησε το ενδιαφέρον του κοινού καταγράφοντας ποσοστό 24,4% Μέσο Όρο, σε σύνολο πληθυσμού.

Εντυπωσιακά ήταν και τα νούμερα διάδρασης στο Twitter με όγκο σχολίων που ξεπέρασε τα 12.000 tweets (#sasmos: 9.539 tweets, #σασμος: 2.537 tweets).

Την σκυτάλη πήρε η σειρά «Η Γη της Ελιάς» του Ανδρέα Γεωργίου σε σενάριο Βάνας Δημητρίου. Η δραματική σειρά του ALPHAσκαρφάλωσε στο 42,5%, ενώ ο Μέσο Όρος του χθεσινού επεισοδίου ήταν στο 31,7%. Τεράστιο ήταν το ενδιαφέρον και για την «Γη της Ελιάς» στα SocialMedia.

Στο σύνολο της ημέρας ο ALPHA Κύπρου ήταν πρώτο σε τηλεθέαση κανάλι με ποσοστό 17,5%

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ