Συγκλονιστικό αναμένεται το σημερινό 25/10 επεισόδιο της σειράς του ALPHA Κύπρου, Σασμός. Αυτό που φοβόντουσαν να αντιμετωπίσουν η Αργυρώ και ο Αστέρης, τους χτυπάει την πόρτα.

Σασμός, Δευτέρα 25 Οκτωβρίου – Επεισόδιο 30

Η Καλλιόπη πιέζει τη Στέλλα να της αποκαλύψει ποια είναι η ερωμένη του Αστέρη, αφήνοντας τον ίδιο και την Αργυρώ σε αναμμένα κάρβουνα. Ο Πέτρος συναντά επιτέλους τη Σεμίνα και ένα ερωτικό παιχνίδι ξεκινά μεταξύ τους. Μανόλης και Νικηφόρος ετοιμάζονται να αναχωρήσουν για το Ηράκλειο.

Ο Μανόλης αγωνιά για το αποτέλεσμα της παράδοσης του φακέλου στην αστυνομία, όσο ο Αστέρης ζητάει από τη Στέλλα να τον βοηθήσει. Τα πράγματα ωστόσο φαίνεται ότι παίρνουν άσχημη τροπή.

Η Αργυρώ αποκαλύπτει στη Μαρίνα το μυστικό τους, και η σχέση των δύο νέων φαίνεται να μπαίνει σε δρόμο χωρίς επιστροφή, τη στιγμή που ένα αστυνομικό μπλόκο απειλεί να θέσει τη ζωή του Μαθιού σε κίνδυνο…

«Μείνε μακριά από την κόρη μου…» – Αποκλειστικό ρεπορτάζ

Η Μαρίνα δεν θέλει να ακούσει κουβέντα από την κόρη της. Είναι έξαλλη ακόμα και στη σκέψη ότι ένας Σταματάκης είναι μαζί με το παιδί της και πιάνει χωρίς άλλη σκέψη τον Αστέρη και του το ξεκόβει: «Κοίτα να μείνεις μακριά από την κόρη μου, μην την ξαναπλησιάσεις», του λέει θυμίζοντάς του το κακό που τους έχει κάνει η οικογένειά του.

Παράλληλα όμως μιλάει με σκληρή γλώσσα και στην Αργυρώ όπου της θυμίζει τον όρκο που είχε δώσει. Η Αργυρώ πέφτει να πεθάνει από τη στενοχώρια της και κανείς δεν μπορεί να της μιλήσει, ούτε η γιαγιά Ειρήνη ούτε και η Ασπα μπορούν να την παρηγορήσουν, ενώ την ίδια στιγμή η προσπάθεια του παπα-Μιχάλη να δώσει κουράγιο και στον Αστέρη πέφτει στο κενό. Το ζευγάρι είναι απελπισμένο και αποφασίζουν να παλέψουν για να είναι μαζί.

Ετσι, τόσο ο Αστέρης όσο και η Αργυρώ προσπαθούν να μάθουν πληροφορίες για τη βεντέτα που έγινε η αιτία να χωρίσουν. Κανείς όμως δεν ανοίγει το στόμα του… μέχρι στιγμής. Η Αργυρώ από την πλευρά της προσπαθεί να ανακαλύψει την αλήθεια για το μίσος μεταξύ των δύο οικογενειών, αλλά η έρευνά της θα την οδηγήσει σε επικίνδυνα μονοπάτια…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ