“Σασμός”: Άρχισαν τα γυρίσματα στη Κρήτη και ιδού οι πρώτες backstage φωτογραφίες

Η νέα μεγάλη σειρά του Alpha έρχεται με ορμή από την Κρήτη

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα  του «Σασμού» στην Κρήτη! Στα Φαλάσαρνα βρέθηκαν τη Δευτέρα 05 Ιουλίου ο σκηνοθέτης, Κώστας Κωστόπουλος, το συνεργείο και οι πρωταγωνιστές της σειράς, Ορφέας Αυγουστίδης και Χριστίνα Χειλά- Φαμέλη. Το ρεπεράζ κράτησε αρκετή ώρα, μέχρι να βρεθεί το κατάλληλο  σημείο για να στηθούν οι κάμερες και να ξεκινήσουν οι πρώτες λήψεις. Στο πανέμορφο τοπίο γυρίστηκαν οι πρώτες σκηνές, μέσα στα χρώματα του δειλινού και το φως του φεγγαριού. Χθες η ομάδα βρέθηκε στο Ρέθυμνο, όπου οι κάμερες κατέγραψαν υπέροχα καρέ. Τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν γυρίσματα στα Χανιά, το Βάμος, τους Μαχαιρούς και αλλού.

Ολόκληρο το δυναμικό της σειράς κι όλοι οι ηθοποιοί βρίσκονται αυτές τις ημέρες στην Κρήτη για τα γυρίσματα του «Σασμού», η ιστορία του οποίου διαδραματίζεται στις υπέροχες τοποθεσίες της, αναδεικνύοντας της σπάνιες ομορφιές της. Στο επίκεντρο βρίσκονται δύο οικογένειες σε σύγκρουση. Σταματάκηδες και Βρουλάκηδες, σε χρόνο σημερινό και τόπο την Κρήτη. Ένας ατέρμονος κύκλος αίματος συνεχίζεται και η παλιά βεντέτα ξυπνά σαν εφιάλτης. Η μνήμη των νεκρών ζητά εκδίκηση. Οι λέξεις ποτέ δεν είχαν αρκετή δύναμη για να περιγράψουν τόσο ακραία συναισθήματα. Και κάπου εκεί δύο νέοι, «μπουσουλώντας» στον έρωτα, δοκιμάζοντας την αγάπη, έρχονται αντιμέτωποι με τα συναισθήματά τους. Μπορεί ο έρωτας να επιφέρει τη συμφιλίωση, τον πολυπόθητο «Σασμό»;

«Σασμός» είναι η συμφιλίωση, το «φίλιωμα», τ«φτιάξιμο». Το «σιάξιμο». Το άτυπο εθιμοτυπικό τελετουργικό για να μη συνεχιστεί η αιματηρή αναμέτρηση, για το τέλος  μιας βεντέτας. Ευδοκιμεί στην Κρήτη εκεί όπου οι βεντέτες αρχίζουν, εκεί όπου οι βεντέτες τελειώνουν.

Δείτε τις φωτογραφίες:

«ΣΑΣΜΟΣ» – Η νέα μεγάλη σειρά του Alpha έρχεται με ορμή από την Κρήτη.