Η Σάσα Σταμάτη σήμερα φιλοξενήθηκε στο “Happy Day”, όπου μεταξύ άλλων μίλησε για τον ρόλο της ως couple’s coach του ριάλιτι ζευγαριών.

Συγκεκριμένα, μίλησε στη Σταματίνα Τσιμιτσλή και της ανέφερε:

Ένιωσα μια αγκαλιά από τον Alpha. Ένιωσα ότι όντως είναι κάτι διαφορετικό και εγώ ήθελα να γυρίσω με κάτι διαφορετικό. Χαίρομαι που αυτήν την στιγμή, με όλα αυτά που έχετε να διαχειριστείτε, δεν είμαι σε μια εκπομπή lifestyle.

Νιώθω πως είμαι σπίτι μου στην εκπομπή τη δική σας. Το λέω γιατί απείχα για κάποια χρόνια αλλά και εσύ και η αρχισυντάκτριά σας, η Μαίρη Παλιαλέξη, με στηρίζατε. Παίζατε τις συνεντεύξεις μου. Δεν θυμάστε τους ανθρώπους όταν είναι μόνο στην επικαιρότητα. Κατάλαβες τι θέλω να σου πω;

Μιλώντας για τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης τα οποία συγκεντρώνει το «Battle of the Couples», η Σάσα Σταμάτη ανέφερε πως:

«Δε χαίρομαι για τα νούμερα, θα μπορούσαν να είναι καλύτερα. Δεν θέλω να λέμε άλλα επειδή είμαστε στον Alpha, να λέμε ότι είναι όλα καλά και τέλεια. Φυσικά θα θέλαμε να πηγαίναμε πολύ καλύτερα, όμως είναι ένα καινούριο πρότζεκτ, δεν το ξέρει ο κόσμος. Έχει ξεκινήσει από τον Δεκέμβριο το Survivor και το έχει το κοινό του, έχουμε το Masterchef και τώρα βγήκαμε εμείς. Στην Κύπρο το “Battle” κάνει 16%, πάει πάρα πολύ καλά ας πούμε”.

Δείτε το βίντεο:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ