Ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλίτζαλι έδωσε το «παρών» στον τελικό του Survivor και δεν παρέλειψε να δώσει τις ευχές του στον Σάκη Τανιμανίδη για τον ερχομό των παιδιών του. O Σάκης Τανιμανίδης δεν έμεινε άπραγος!

Αρχικά, μίλησε για το φετινό Survivor και υπογράμμισε ότι ήταν ένα υπέροχο project ενώ παράλληλα δήλωσε ότι όλοι οι συμμετέχοντες αποτελούν υπέροχες προσωπικότητες.

«Ήταν πολύ ιδιαίτερη χρονιά επειδή είχαμε πολύ στενή επαφή με τους διαγωνιζόμενους και δεν το λέω για κομπλιμέντο φέτος απόλαυσα να είμαι μαζί τους. Ήταν μεγάλη μου χαρά που σας γνώρισα και πιστεύω ότι όλοι και όλες είσαστε υπέροχες προσωπικότητες. Σας ευχαριστώ πολύ γι’ αυτό που δημιουργήσατε, ένα υπέροχο Survivor».

Ο Σάκης Τανιμανίδης δέχθηκε τις on air ευχές του

Ο πρώην παρουσιαστής του reality επιβίωσης άκουσε τον Ατζούν να μιλά για εκείνος και τις κόρες του στον αέρα του τελικού, και τα λόγια που χρησιμοποίησε αλλά και οι ευχές που έδωσε στον Σάκη Τανιμανίδη ήταν όμορφες.

«Στέλνω όλη μου την αγάπη στον φίλο μου τον Σάκη Τανιμανίδη και στην όμορφη σύζυγό του, Χριστίνα Μπόμπα και τα δίδυμά τους. Για εμάς ήταν ένας ιδιαίτερος χρόνος γιατί σε (σ.σ. απευθύνεται στο Γιώργο Λιανό) είχαμε φέτος μαζί μας και πιστεύω ότι ήσουν πολύ καλός. Πάντα ζητούσα μετάφραση σε όσα έλεγες γιατί τους έβλεπα όλους να γελάνε».

Ο Σάκης Τανιμανίδης συγκινημένος ευχαρίστησε τον Ατζούν με insta story και παραδέχτηκε ότι του έλειψε το Survivor και η Δομινικανή Δημοκρατία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ