Νέα οικονομική συμφωνία για Μαριαλένα και Σάκη με τον Acun Ilicali.

Μετά την αποχώρηση του James Καφετζή και του Νίκου Μπάρτζη, η παραγωγή έκανε εκ νέου συμφωνίες για τα οικονομικά με όλους τους παίκτες. Ο Σάκης και Μαριαλένα, ως οι πλέον πρωταγωνιστές του ριάλιτι επιβίωσης, ήταν φυσικό, πως τα ποσά τους θα ανέβαιναν.

Όπως ανέφερε στην σημερινή εκπομπή “Το Πρωινό” ο Αλέξης Μιχάς, τα χρήματα που παίρνουν ανά εβδομάδα έχουν διπλασιαστεί. Η Μαριαλένα από 500 ευρώ, τώρα παίρνει 1,500 και ο Σάκης από 1,500 ευρώ, παίρνει 3,000.

“Ο Acun Ilicali είναι έτοιμος να κάνει τη μεγάλη ανατροπή με τον Σάκη και τη Μαριαλένα. Όλοι οι παίκτες έκαναν μια συμφωνία για ένα εφάπαξ ποσό, μετά την αποχώρηση του James και του Νίκου. ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη συναντήθηκαν με στέλεχος της παραγωγής και έκαναν μεμονωμένη, δική τους συμφωνία. Διπλασιασμός του ποσού και θα το πάρουν με τη μορφή bonus στο τέλος του reality, την εβδομάδα που θα αποχωρήσουν. Σύμφωνα με εκτιμήσεις, η Μαριαλένα παίρνει 500 ευρώ την εβδομάδα και τώρα θα πάει στα 1,000 και ο Σάκης από τα 1,500 πάει στις 3,000 την εβδομάδα”

Δείτε το απόσπασμα στο ακόλουθο βίντεο:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ