Νέο πρόσωπο ψάχνει το κρατικό κανάλι για να πλαισιώσει τους δύο παρουσιαστές, Αλέξανδρο Ταραμουντά και Ανδρέα Αναστασίου στην απογευματινή εκπομπή ”Όλα στον Αέρα”. Μετά από σειρά δοκιμαστικών, φαίνεται ότι κλίνουν περισσότερο προς την επιλογή Κύπριας δημοσιογράφου που έχει παρουσιάσει ήδη ψυχαγωγική εκπομπή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού TV Μανία και του δημοσιογράφου Κωνσταντίνου Χάμπαλη, οι ιθύνοντες του ΡΙΚ προχώρησαν τις διαδικασίες για το τρίτο άτομο της εκπομπής «Όλα στον αέρα». Μετά από δοκιμαστικά που έγιναν σε ηθοποιούς, influencers και δημοσιογράφους φαίνεται ότι προβάδισμα παίρνει συγκεκριμένη δημοσιογράφος του νησιού.

Ο λόγος για την Αφροδίτη Γεωργίου, που σύμφωνα με το ρεπορτάζ, φαίνεται να κερδίζει σε όλα τα σημεία και μάλιστα να κλέβει τις εντυπώσεις για την αμεσότητα της με την ομάδα, την άνεση της μπροστά στον φακό και την εργατικότητα της ως δημοσιογράφος, που θεωρείται ένα επιπλέον συν από την ανθυποψήφια της, ηθοποιό, Ντόρα Μακρυγιάννη.

Μένει να δούμε στις επίσημες ανακοινώσεις του κρατικού καναλιού αν θα κλειδώσει στην εκπομπή η δημοσιογράφος Αφροδίτη Γεωργίου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ