Και φέτος οι τηλεθεατές επέλεξαν τον ALPHA Κύπρου για να κάνουν την μετάβαση τους στο 2021.

Το Special – Εορταστικό Λούης Night Show της παραμονής πρωτοχρονιάς κατάφερε να ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό αφού ο Λούης με τους καλεσμένους του, έκλεψαν την παράσταση…

Όπως δείχνουν και τα ποσοστά τηλεθέασης, σε όλη τη διάρκεια της εκπομπής μέχρι και την ώρα που άλλαζε ο χρόνος οι τηλεθεατές ψήφισαν ALPHA.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της AGB NIELSEN, χθες Πέμπτη, από τις 21.00 μέχρι και τις 12.15 (μεσάνυχτα) ο ALPHA Κύπρου έφτασε μέχρι και 30.9% (21:45 μέχρι 22:00) ενώ ο ενδεικτικός Μέσος Όρος για τις τρεις τελευταίες ώρες του χρόνου ήταν στο εκπληκτικό 27% με τον ανταγωνισμό να ακολουθεί σε πιο χαμηλά ποσοστά.

Πιο συγκεκριμένα, η μετάβαση στον νέο χρόνο έγινε με τα μεγάλα αστέρια του ALPHA, Χριστιάνα Αριστοτέλους, Τάσο Τρύφωνος, Χριστιάνα Αρτεμίου και Φώτη Γεωργίδη, με το κοντέρ της NIELSEN να γράφει: στις 21:45 μέχρι και 00:15, 27,4% και 28,5% αντίστοιχα.

Δείτε στον πίνακα τα επίσημα στοιχεία της AGB όπως καταγράφηκαν τις τελευταίες τρεις ώρες της τελευταίας μέρας του 2020 καταγράφοντας με ακρίβεια το τι επέλεξε να δει ο Κύπριος τηλεθεατής από το γιορτινό τραπέζι…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ