Ο ρόλος της ως «Παναγία» έκανε την Ολίβια Χασέι να κερδίσει τον θαυμασμό και την καταξίωση, ενώ κάθε Πάσχα την παρακολουθούμε στη μικρή οθόνη να ενσαρκώνει έναν από τους πιο δύσκολους και απαιτητικούς ρόλους.

Η 70χρονη σήμερα ηθοποιός έχει ρίζες από την Αγγλία και την Αργεντινή και από πολύ μικρή ηλικία βρήκε την κλίση της στην υποκριτική τέχνη κι έτσι παρακολούθησε μαθήματα από νωρίς. Μάλιστα, σε ηλικία 7 ετών πήγε με τη μητέρα της στην Αγγλία όπου και την ανακάλυψε ο Φράνκο Τζεφιρέλι, ο δημιουργός δηλαδή του «Ιησού από τη Ναζαρέτ».

Η ηθοποιός ξεκίνησε την πορεία της από το θέατρο και με το έργο «Ρωμαίος και Ιουλιέτα» το 1968, επίσης του Φράνκο Τζεφιρέλι, καθιερώθηκε και κέρδισε Χρυσή Σφαίρα. Μάλιστα, τη διάλεξε ανάμεσα σε 500 ηθοποιούς. Ωστόσο, η μεγαλύτερη επιτυχία ήρθε το 1977, σε ηλικία 26 χρόνων, μέσα από τη διάσημη τηλεταινία και υποδυόμενη την Παναγία.

Ολίβια Χασέι

Η Ολίβια Χασέι στην προσωπική της ζωή

Η ηθοποιός έχει παντρευτεί τρεις φορές και έχει δύο γιους και μία κόρη, την Ίντια Έισλεϊ, η οποία μάλιστα ακολούθησε τα χνάρια της μητέρας της και ασχολείται με την ηθοποιία, ενώ έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη σειρά «The secret life of the American teenager». Η Ολίβια, λοιπόν, είχε παντρευτεί το 1971 τον γιο του τραγουδιστή Dean Martin, τον ηθοποιό Dean Paul Martin, με τον οποίο απέκτησε ένα γιο δύο χρόνια μετά. Χώρισαν το 1978 ενώ εκείνος απεβίωσε το 1987.

Το 1980 παντρεύτηκε τον Ιάπωνα μουσικό Akira Fuse, με τον οποίο έχει ένα γιο, τον Max. Μάλιστα έκαναν δύο τελετές. Μία στο Los ANgeles και μια ινδική στο Miami. Το 1989 πήρε διαζύγιο και με τον δεύτερο σύζυγό της και το 1991 έκανε τον τρίτο της γάμο, με τον Αμερικανό μουσικό David Glen Eisley, γιο του ηθοποιού Anthony Eisley. Τον Οκτώβριο του 1993, γέννησε την Ίντια.

Ο Ολίβια Χασέι έχει κάνει 38 κινηματογραφικές ταινίες και 11 τηλεοπτικές παραγωγές, ενώ παράλληλα έχει χαρίσει τη φωνή της στα video games των «Star Wars». Έχει αποσπάσει βραβείο David di Donatello Awards για τον «Ρωμαίο και την Ιουλιέτα» του 1969, αλλά και Χρυσή Σφαίρα για το ίδιο έργο, ενώ ο τελευταίος της ρόλος ήταν αυτός της Μητέρας Τερέζα. Ο ρόλος της στον «Ιησού από τη Ναζαρέτ» έχει μείνει στην ιστορία, καθώς πολλοί ήταν εκείνοι που υπογράμμισαν το ταλέντο της, την ομορφιά της και την έχρισαν ως την πιο πειστική τηλεοπτική «Παναγία».

 

«Ρωμαίος και Ιουλιέτα»

 

 

Με την κόρη της Ίντια

 

«Ρωμαίος και Ιουλιέτα»

 

Η κόρη της Ίντια με την οποία μοιάζει εκπληκτικά

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ