Οι πρώτες εικόνες από τα γυρίσματα της νέας σειράς του Alpha Κύπρου “Κάμπινγκ”

Έρχεται να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό με τις ανατροπές και το γέλιο που θα χαρίσει

Τo “Κάμπινγκ” έρχεται στον Alpha Κύπρου από τη νέα σεζόν για να μας δώσει χαρά όντας μια σειρά που θα καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό με τις ανατροπές και το γέλιο που θα χαρίσει.

Τα γυρίσματα της πολυαναμενόμενης σειράς έχουν ήδη αρχίσει με τους συντελεστές και καλλιτέχνες να έχουν πάρει τις θέσεις τους. Οι ηθοποιοί δεν άργησαν να μπουν για τα καλά στο ρόλο όπως θα δείτε και από τις φωτογραφίες, ενώ έχει δημιουργηθεί ένα ζεστό κλίμα.

Το Hello.cy βρέθηκε εκεί και κατέγραψε τα πρώτα backstage στιγμιότυπα κατά τα γυρίσματα των πρώτων πλάνων. Και όπως είναι φυσικό…η αγωνία και ο ενθουσιασμός κορυφώνεται!

Δείτε φωτογραφίες:

Ποια θα είναι όμως η υπόθεση της σειράς;

Η σειρά λαμβάνει χώρα σε ένα παραθαλάσσιο κάμπινγκ της επαρχίας. Η υπόθεση του ΚΑΜΠΙΓΚ περιστρέφεται γύρω από τον καταπιεσμένο πρώην Λογιστή , Ιορδάνη Ιορδάνού (Φώτης Γεωργίδης) που αποσπώντας ένα μεγάλο χρηματικό ποσό με δόλιο τρόπο, μετακομίζει με τα δυο του παιδιά στο camping που διευθύνει ο πολύ μυστήριος Θαλής Μιλήσιος (Μάριος Δημητρίου). Όταν τον ανακαλύπτουν για το χρηματικό ποσό που απέσπασε , θα εκμεταλλευτεί τον ιδιοκτήτη του εστιατορίου Τάσο Αθάνατο (Γιώργος Ζενιος ) και την σύζυγο του Στέλλα Αθάνατου (Σοφία Καλλή) για να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα: Ξέπλυμα Βρώμικου Χρήματος. Η ηρεμία των κατοίκων του Κάμπινγκ ταράζεται με τις συχνές επισκέψεις της Αστυνομίας.