Ένα επεισόδιο στο πνεύμα των Χριστουγέννων μας επιφυλάσσουν οι “24 ΩΡΕΣ” απόψε στις 21:20.

Τα ομορφότερα όνειρα λένε, γίνονται αυτή την περίοδο όπου οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο ανταλλάζουν ευχές αγάπης.

Η ομάδα της εκπομπής μας ταξιδεύει στην πανέμορφη Βιέννη με τη συνδρομή της Κύπριας σοπράνο Χρύσως Μακαρίου, η οποία διοργάνωσε και φέτος την συναυλία “Βιεννέζικα Χριστούγεννα” αποσπάσματα της οποίας θα παρακολουθήσουμε αποκλειστικά στις “24 ΩΡΕΣ”.

Παράλληλα ξεδιπλώνουμε την προσφορά του συνδέσμου “Ένα όνειρο μια ευχή” μέσα από τις προσωπικές ιστορίες της 17χρονης Κυριακής και της 20χρονης Κωνσταντίνας, οι οποίες βίωσαν τον καρκίνο στην παιδική τους ηλικία και αφού κατάφεραν να κερδίσουν τη μάχη, σήμερα βλέπουν τα όνειρα τους να γίνονται πραγματικότητα. Με μια απίστευτη αισιοδοξία στέλνουν και οι δύο μηνύματα ζωής και αγάπης συνυφασμένα στο πνεύμα των ημερών.

Παράλληλα ο Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου συναντά μια νεαρή γυναίκα η οποία έρχεται να μας αποδείξει ότι όντως γίνονται θαύματα.

Η Δέσποινα επίσης πέρασε δύσκολα παιδικά χρόνια λόγω ασθένειας η οποία αργότερα κατά την ενηλικίωση, της είχε στερήσει την ευκαιρία να γίνει μητέρα.

Τελικά λόγω μιας “παρέμβασης” της Παναγίας έγινε το θαύμα και η Δέσποινα έχει σήμερα δύο αξιολάτρευτα παιδάκια.

Και οι τρεις πρωταγωνίστριες έχουν κάτι το οποίο τις συνδέει. Είδαν τα όνειρα και τις ευχές τους να γίνονται πραγματικότητα χάρη στη σπουδαία λέξη που ακούει στο όνομα…ΑΓΑΠΗ.

Δείτε το trailer:

24 ΩΡΕΣ: Aπόψε στις 21:20 από τον Alpha Κύπρου και σε σκηνοθεσία Γιώργου Νταούλη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ