Τριαντάφυλλος αποτέλεσε έναν από τους πλέον πολυσυζητημένους παίκτες του Survivor, ωστόσο μετά από 11 υποψηφιότητες αποχώρησε από το reality και παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη στο «Love it».

Ο τραγουδιστής μίλησε για την εμπειρία του στο παιχνίδι, ενώ δήλωσε ότι όταν ανακοίνωσε στην οικογένειά του ότι θα συμμετάσχει στο παιχνίδι του ΣΚΑΙ δεν το πίστευαν και μάλιστα του έλεγαν ότι δεν θα αντέξει ούτε 10 ημέρες.

«Το πρόβλημα ήταν ένα, ο Ντάφυ έπρεπε να φύγει. Εγώ δεν θα έφευγα ποτέ, όσο κι αν πεινούσα, όσο κι αν μου έλειπε η οικογένειά μου, γιατί σεβόμουν τον κόσμο που έστελνε τα sms. Ήθελα να φύγω με ψηλά το κεφάλι».

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του ο Τριαντάφυλλος αναφέρθηκε στη σύζυγό του, λέγοντας: «Το πρώτο πράγμα που θα κάνω είναι να την πάρω αγκαλιά όπως και τον γιο μου Νικόλα… Τρία χρόνια έκανα να τη ρίξω. Δεν ήθελε κάποιον σαν και εμένα που είναι τραγουδιστής και δουλεύει στη νύχτα. Μετά από τρία χρόνια δώσαμε το πρώτο μας φιλί».

Παράλληλα, είπε για τον γιο του: «Ο γιος μου είναι όλη μου η ζωή. Είναι η αγάπη μου η μεγάλη. Κοιμόμαστε μαζί και είναι το φιλαράκι μου. Από εδώ και πέρα να ξέρει ο Νικόλας ότι δεν θα φύγω μακριά του».

«Πέρασα πολλά σε αυτό το ταξίδι, και χαρές και λύπες. Είμαι από τους λίγους που έχασα τόσα πολλά κιλά, 21 κιλά. Όταν μου έγινε η πρόταση λέω “μάνα θα πάω στο Survivor”. Μου λέει “είσαι τρελός; Τι θα πας να κάνεις εκεί πέρα;”. Έχω κερδίσει πολλά στοιχήματα. Η γυναίκα μου χρωστάει μεγάλο στοίχημα. Μου έλεγε ότι δεν θα αντέξω χωρίς μπάνιο, γυμναστήριο και φαγητό», είπε μεταξύ άλλων.

Ο Τριαντάφυλλος για τη σχέση Μαριαλένας-Σάκη στο Survivor

«Υπάρχει κάτι ωραίο και δυνατό. Δεν ξέρω αν θα συνεχιστεί και μετά το παιχνίδι. Υπάρχει αληθινή αγάπη. Ο Σάκης είναι πολύ καψούρης και η Μαριαλένα ζηλιάρα. Αγαπιούνται τα παιδιά. Είναι και οι δυο καψούρια, αλλά ο Σάκης έκανε πολλά για τη Μαριαλένα… Ο Σάκης μου είχε πει ότι την έβλεπε σοβαρά, ότι ήθελε να κάνει οικογένεια μαζί της πάρα πολύ και ότι θέλει να κάνει παιδί μαζί της. Τις τα έχει πει αυτά, αλλά εκείνη κρατούσε μια άμυνα».

Και συνέχισε, λέγοντας: «Δεν κάνει ο ένας χωρίς τον άλλον. Αν βγω έξω μπορεί να με δείρει ο Λιβάνης κάποια στιγμή. Πριν μπω στο Survivor μου είχε πει “να την προσέχεις”. Τι να προσέχω εγώ τώρα… Με τον Λιβάνη είχε σχέση έναν μήνα ενώ με τον Σάκη δύο χρόνια. Δεν ξέρω αν θα την περιμένει, θα τον πάρω τηλέφωνο να τον ρωτήσω να μου πει. Εγώ βλέπω δυο παιδιά που είναι σαν να έχουν σχέση. Μαζί κοιμούνται μαζί ξυπνούν» αποκάλυψε ο Τριαντάφυλλος

Για τον Νίκο Μπάρτζη και τον Τζέιμς Καφετζή

«Τον Τζέιμς τον συμπαθούσα και σαν παίκτη και πάντα μου άρεσε. Και όταν ήταν στις δύσκολές του μου ζητούσε να του τραγουδήσω για να ηρεμήσει. Και πήγαινα πάνω του που ήταν ξαπλωμένος και τραγουδούσα… Τι να πω για τον Νίκο Μπάρτζη; Χάρηκαν όλοι που έφυγε ο Νίκος και εγώ πήγα στο αυτί του και του είπα “Ρε κάτσε να το πάρεις και ας μην παίξεις ποτέ. Κάτσε να τους το πάρεις γιατί χαίρονται που φεύγεις”».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ