Λίγες ώρες πριν από τη μεγάλη πρεμιέρα του νέου τηλεπαιχνιδιού του Alpha, το Happy Day βρέθηκε στα γυρίσματα και εξασφάλισε αποκλειστικές εικόνες.

Ο Χρήστος Φερεντίνος συνεχίζει το σερί των επιτυχιών του, αφού παράλληλα με το πετυχημένο του Deal με τον Alpha, παρουσιάζει και το νέο τηλεπαιχνίδι του καναλιού, κάθε Σάββατο στις 21.20 το βράδυ, μαζί με την Άννα Πρέλεβιτς.

To Happy Day ήταν στο backstage και μίλησε με τον Χρήστο Φερεντίνο για το νέο τηλεπαιχνίδι που παρουσιάζει, αλλά και για το πώς είναι η συνεργασία του με την Άννα καθώς και την παρέα με την οποία θα παρακολουθήσει την πρεμιέρα.

Τι είχε να πει η Άννα για τον Χρήστο και ποιος θα είναι ο δικός της ρόλος στην «Τέλεια Απόδραση»

Όλες οι απαντήσεις στο βίντεο:

Λίγες πληροφορίες για την «Τέλεια Απόδραση»

Το νέο συναρπαστικό τηλεπαιχνίδι που προβάλλεται σε περισσότερες από 17 χώρες, έρχεται για πρώτη φορά σε Ελλάδα και Κύπρο, στον Alpha!

Ο Χρήστος Φερεντίνος αναλαμβάνει να ανεβάσει την αδρεναλίνη μας στα ύψη κάθε Σάββατο βράδυ.

Κάθε φορά που ένας παίκτης απαντάει σωστά, ο συμπαίκτης του κερδίζει χρόνο για να κάνει επιδρομή στο κλουβί με τα εκατοντάδες δώρα.

Αυτοκίνητα, jet ski, φουσκωτά, ηλεκτρικές συσκευές, gadgets, ταξίδια σε εξωτικούς προορισμούς, όλα μπορούν να γίνουν δικά τους, αρκεί να μπορέσουν να τα βγάλουν από το κλουβί πριν τελειώσει ο χρόνος και οι πόρτες κλείσουν για πάντα, παγιδεύοντάς τους.

Αν καταφέρουν να αποδράσουν, η Άννα Πρέλεβιτς αναλαμβάνει να τους βοηθήσει να ανοίξουν τα δώρα!

 

Η Τέλεια Απόδραση, αύριο και κάθε Σάββατο στις 21.20, στον Alpha Κύπρου.

#TeleiaApodrasi

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ