Ο «Άρχοντας των Δαχτυλιδιών» αποτέλεσε μία από τις κινηματογραφικές σειρές ταινιών που έγραψαν «ιστορία».

Η Warner Bros. αποκάλυψε την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου ότι επιστρέφει στη «Μέση Γη» και ανακοίνωσε τα πλάνα της για τη δημιουργία νέων ταινιών.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Warner Bros. Discovery αποκάλυψε ότι η Warner Bros. Pictures και η New Line Cinema σύναψαν πολυετή συμφωνία με την Embracer Group AB’s Middle-Earth Enterprises για τη δημιουργία νέων ταινιών από τον φανταστικό κόσμο που δημιούργησε ο Άγγλος συγγραφέας Τόλκιν.

«Η ευκαιρία να προσκαλέσουμε τους θαυμαστές βαθύτερα στον κινηματογραφικό κόσμο της Μέσης Γης είναι μεγάλη τιμή και είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με την Middle-earth Enterprises και την Embracer σε αυτή την περιπέτεια», ανέφεραν σε κοινή τους δήλωση από την πλευρά της Warner Bros οι Μάικλ Ντε Λούκα και Πάμελα ‘Αμπντυ.

Οι ταινίες θα γίνουν μέσω της εταιρείας παραγωγής New Line Cinema της Warner Bros, όπως έγινε και με τη τριλογία που γύρισε ο σκηνοθέτης Πίτερ Τζάκσον, το διάστημα 2001 με 2003. Οι ταινίες απέφεραν σχεδόν 3 δισ. δολάρια, ενώ η τρίτη ταινία «The Return of the King» κέρδισε 11 Όσκαρ, μεταξύ των οποίων και το Όσκαρ καλύτερης ταινίας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ