Μετά τη διπλή αποχώρηση του Τζώνη Καλημέρη και της Άλκηστις Μαραγκουδάκη από το OPEN, το ψυχαγωγικό πρόγραμμα του καναλιού αναλαμβάνει ο Νίκος Κάλης. Ο νέος διευθυντής προγράμματος του OPEN που βρίσκεται τις τελευταίες εβδομάδες στο δυναμικό του καναλιού, εχει ήδη ξεκινήσει να χτίζει το πρόγραμμα για τη νέα τηλεοπτική χρονιά. Στο κανάλι της Παιανίας αναμένονται και άλλες αλλαγές στα πρόσωπα που στελεχώνουν τη ψυχαγωγία, καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι θα γίνουν σύντομα ανακατατάξεις.

Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε το κανάλι για την άφιξη του Νίκου Κάλη:

Το OPEN ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον κ.Νίκο Κάλη ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα Διευθυντή Προγράμματος του σταθμού.
Ο κ. Νίκος Κάλης, στέλεχος με πολυετή εμπειρία στις παραγωγές ψυχαγωγικών εκπομπών και μακρά πορεία στην ελληνική τηλεόραση, εντάσσεται στο δυναμικό του OPEN για να ηγηθεί του στρατηγικού σχεδιασμού και της ανάπτυξης του προγράμματος.
Ο κ. Νίκος Κάλης έχει συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους προμηθευτές τηλεοπτικού περιεχομένου παγκοσμίως, αναλαμβάνοντας τη συνολική υλοποίηση για τα μεγαλύτερα ψυχαγωγικά projects που έχουν προβληθεί στην ελληνική τηλεόραση, όπως το Dancing With The Stars, το The Voice, το X Factor, το Big Brother, το Nomads κ.α., και είναι μέλος της κριτικής επιτροπής του τηλεοπτικού φεστιβάλ των Καννών.
Η διοίκηση του OPEN καλωσορίζει τον κ. Νίκο Κάλη και του εύχεται κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ