Η Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου, η Μαρίκα Κοτοπούλη, η Μαρία Χαρίτου στις «Τρεις χάριτες, η Άννα Ραγιά στο «Δις εξαμαρτείν»…

Η Νένα Μεντή έρχεται «TET-A-TET» με τον Τάσο Τρύφωνος στον ALPHA Κύπρου και μιλάει για τους σπουδαίους ρόλους που την καθιέρωσαν στο ελληνικό θέατρο και την ελληνική τηλεόραση, αλλά και για την πολύ ενδιαφέρουσα ζωή της.

Σήμερα στις 18:45, η σπουδαία ηθοποιός μιλάει για όλα: για τις απώλειες που σημάδεψαν τη ζωή της, τον ξαφνικό θάνατο του πρώτου της συζύγου, τη γνωριμία με τον δεύτερο της σύζυγο και την απόκτηση της κόρης της. «Δεν ήθελα ποτέ να ήμουν με ηθοποιό, αλλά και οι δυο άντρες της ζωής μου ήταν τελικά ηθοποιοί», εξομολογείται.

Γιατί παράτησε το θέατρο για τέσσερα ολόκληρα χρόνια και τι έκανε εκείνη την περίοδο; Τι την έκανε να επιστρέψει στο σανίδι; Πώς πήρε τον ρόλο στις θρυλικές «τρεις χάριτες» που της άνοιξε την πόρτα στην τηλεόραση; Ποιες οι σχέσεις σήμερα με τις άλλες δυο; Τι είναι η «Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου» για την ίδια και γιατί δεν δέχτηκε να την υποδυθεί στον κινηματογράφο; Πώς της φάνηκε η ταινία όταν την είδε στο σινεμά; Γιατί υποδύεται σήμερα τη Μαρίκα Κοτοπούλη στο θέατρο «Χώρα»;

Κάθε Κυριακή στις 18:45 στον ALPHA Kύπρου, ο Τάσος Τρύφωνος συναντά δημοφιλή πρόσωπα και σπουδαίες προσωπικότητες από τον καλλιτεχνικό, πολιτικό, αθλητικό και επιχειρηματικό κόσμο της Κύπρου και της Ελλάδας.

Άνθρωποι που διαπρέπουν στον χώρο τους, άνθρωποι που θαυμάζουμε, άνθρωποι που έγραψαν ιστορία και άνθρωποι που έχουν κάτι σημαντικό να πουν, έρχονται «TET-A-TET» με τον αγαπημένο δημοσιογράφο και παρουσιαστή.

«ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ»: Σήμερα στις 18:45 στον ALPHA Κύπρου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ