Το My Style Rocks θα επιστρέψει μέσα από την μικρή οθόνη στις αρχές του Ιανουαρίου στον ΣΚΑΙ. Η εκπομπή μόδας που τις τελευταίες μέρες έχει συζητηθεί όσο καμία άλλη αυτή τη στιγμή αρχίζει και στήνεται παίρνοντας σάρκα και οστά.

Τόσο από την μεριά του ΣΚΑΙ όσο και από την μεριά της Acun Media οι σκέψεις είναι πολλές για τα πρόσωπα.

Πριν από λίγες μέρες ακούστηκε ότι τον ρόλο της παρουσιάστριας θα αναλάβει ένα πρόσωπο έκπληξη. Αυτό το πρόσωπο σύμφωνα με τα όσα λέγονται στις πρωινές εκπομπές δεν είναι άλλο από την Δούκισσα Νομικού. Η όμορφη Δούκισσα σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα και την Κλεοπάτρα Πατλάκη, έχει κάνει ήδη το πρώτο της ραντεβού με τους υπεύθυνους της εκπομπής.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στο ρεπορτάζ η Δούκισσα έχει δηλώσει ένα σχετικό ενδιαφέρον για την παρουσίαση της εκπομπής, άλλωστε από τη μεριά του καναλιού αλλά και της εταιρείας παραγωγής το όμορφο μοντέλο είναι η πρώτη τους επιλογή.

Η Δούκισσα έχει καιρό να βρεθεί ξανά στα τηλεοπτικά πλατό και να αναλάβει την παρουσίαση μίας εκπομπής καθώς πολύ συνειδητά είχε επιλέξει να ασχοληθεί με την οικογένειά της.

Ακόμα σύμφωνα με το ρεπορτάζ, για την κριτική επιτροπή πολύ έντονα ακούγονται τα ονόματα του Λάκη Γαβαλά και της Αλεξάνδρας Κατσαΐτη, ενώ σίγουρη θεωρείται η συμμετοχή του Στέλιου Κουδουνάρη που φαίνεται να έχει ήδη υπογράψει.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ