Υψηλά νούμερα τηλεθέασης μέχρι και 24.4% για την απογευματινή εκπομπή του Alpha Κύπρου, “Με αγάπη Χριστιάνα”, η οποία αποδεικνύει καθημερινά ότι είναι η διαχρονική αξία της απογευματινής ζώνης με τους τηλεθεατές να αγκαλιάζουν με τον πιο ένθερμο τρόπο για ακόμη μια χρονιά το πιο “ζεστό” χαμόγελο της κυπριακής tv.

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους διανύει μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της, αφού πέρα από την ανανεωμένη εκπομπή της, σημειώνει για μια ακόμη χρονιά υψηλά νούμερα τηλεθέασης και στους πίνακες της AGB.

Μαζί με την ομάδα της, Χάρη Παπαθεοχάρους, Σοφία Πρώιμου, Δημήτρη Δερματά, Κώστα Καρνάκη και Λούκα Φέσια μπροστά από τις κάμερες αλλά και τις διαχρονικές αξίες της εκπομπής πίσω από τις κάμερες, Αντρέα Αριστοτέλους, Βαρβάρα Ζαχαρίου, Άντρη Αθανασίου, Τάσος Ευαγγέλου, κ.α., χαρίζει διασκέδαση, γέλιο και κάνει τα απογεύματά μας πιο… αγαπησιάρικα!

Ψυχαγωγία, αποκλειστικά και περίεργα νέα ανά τον κόσμο, ενημερωτικά θέματα που μας αφορούν όλους, αφιερώματα, συνεντεύξεις, παιχνίδια, ζωντανές συνδέσεις, ενότητες που έχει αγαπήσει ο κόσμος αλλά και συνταγές που λαχταρούμε να δοκιμάσουμε κάθε μέρα, έχει το μενού της “ανεβασμένης” παρέας που σας περιμένει κάθε απόγευμα στις 15:15.

Ενδεικτικά της επιτυχημένης πορείας της εκπομπής είναι τα νούμερα τηλεθέασης, όπου στο γενικό σύνολο στην ώρα προβολής έφτασε μέχρι και 24.4% σημειώνοντας πρωτιές στις… καρδιές των τηλεθεατών.

Και αν σας λείπει το χαμόγελο και η αγάπη… η Χριστιάνα έχει την λύση, κάθε μέρα μέσα από την συχνότητα του Alpha Κύπρου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ