Χάρης Παπαθεοχάρους, Σοφία Πρωίμου και Δημήτρης Δερματάς είναι τα πρόσωπα που «κλείδωσαν» επισήμως για το φετινό πάνελ της ψυχαγωγικής εκπομπής, «ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ».

Από Δευτέρα 06 Σεπτεμβρίου και καθημερινά στις 15:15 στον ALPHA KΥΠΡΟΥ, η Χριστιάνα Αριστοτέλους επιστρέφει στο πλατό της εκπομπής, συνεχίζοντας να έχει στην ομάδα της τον Χάρη με τις γνωστές ατάκες, τις ιδιαίτερες έρευνες και τον αυθορμητισμό του.

Μαζί τους θα βρίσκεται και η Σοφία Πρωίμου την οποία γνωρίσαμε στο τέλος της περσινή σεζόν. Η πρώτη τηλεοπτική εμπειρία της Σοφίας ήταν στο “The Voice”. Η μοναδική γυναίκα λοιπόν στο πάνελ της εκπομπής, εισέρχεται σε ένα γνώριμο περιβάλλον, αφού ήδη γνωρίζει πολλά και δηλώνει πανέτοιμη για το νέο της ρόλο. Το παζλ της παρέας συμπληρώνει ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός Δημήτρης Δερματάς, ο οποίος μπαίνει δυναμικά στην παρέα.

Από την Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου, όλοι και όλα επιστρέφουν στη θέση τους, με τη Χριστιάνα και την ομάδα της να προσθέτουν μπόλικη έμπνευση, αγάπη, χαρά και θετικότητα στα απογεύματά μας. Η βασική συνταγή παραμένει η ίδια… ποιοτική ψυχαγωγία με εκπλήξεις και ανατροπές με ενθουσιασμό και δημιουργικότητα χωρίς όρια.

Συντονιστείτε στον ALPHA Κύπρου, γιατί η πιο ζωντανή παρέα κάνει ΠΡΕΜIEΡΑ στις 6 Σεπτεμβρίου με καλεσμένους, δυνατές συγκινήσεις, εκπλήξεις, πλούσια θεματολογία με άφθονο αυθορμητισμό.

ΠΡΕΜΙΕΡΑ: Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου στις 15:15 στον ALPHA Κύπρου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ