Λάθη που σώζονται την τελευταία στιγμή, πιάτα που στήνονται μέσα στον πανικό και ένα κρυφά σπασμένο χέρι, ορίζουν το τελικό αποτέλεσμα στο MasterChef.

Απόψε στις 21:00, στο 47ο Επεισόδιο του MasterChef 5: Με μια τυφλή γευσιγνωσία ξεκινά η μέρα των δύο ηττημένων ομάδων. Μια δοκιμασία, που γίνεται ντέρμπι! Μια πολύ δυνατή αναμέτρηση, που φυσικά καταλήγει σε έναν ξαφνικό θάνατο, όπως λένε και οι τρεις chef κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ανακηρύσσοντας μία μόνο ομάδα νικήτρια.

Οι τρεις διαγωνιζόμενοι της χαμένης ομάδας,  παίρνουν τις θέσεις τους πίσω από τους πάγκους της κουζίνας του MasterChef 5, ίσως για τελευταία φορά. Με ένα πιάτο αντιγραφής της guest chef Κωνσταντίνας Φάκλαρη, θα σφραγίσουν, για την ώρα, την πορεία τους οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Λάθη που σώζονται την τελευταία στιγμή, πιάτα που στήνονται μέσα στον πανικό και ένα κρυφά σπασμένο χέρι, ορίζουν το τελικό αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με spoilers που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, τα οποία μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, η μπλε ομάδα θα βγει στον τάκο. Η Μαρίνα, η Κωνσταντίνα και ο Πάνος θα διαγωνιστούν για την παραμονή τους στο παιχνίδι και σύμφωνα με τα ανεπιβεβαίωτα spoilers, μία από τις δύο παίκτριες θα αποχωρήσει από το παιχνίδι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ