Ημέρα ανακοίνωσης της νικήτριας ομάδας σήμερα, και συζητούνται θέματα, που αφορούν στην ομαδικότητα, την επιλογή του μενού αλλά και την ικανότητα των μελών κάθε ομάδας.

Με ένα κεκαλυμμένο “κατηγορώ”, κάποιοι κάνουν τους ανήξερους, ρίχνοντας την ευθύνη, για το μαγειρικό αποτέλεσμα, αποκλειστικά στον αρχηγό της μπλε ομάδας. Η κόκκινη ομάδα πάλι, φαίνεται να βρίσκεται σε απόλυτα ομαδικό πνεύμα και να έχει δουλέψει αρμονικά, ύστερα από τόσες δοκιμασίες, όχι μόνο μαγειρικές αλλά και σχέσεων. Είναι όμως έτσι στην πραγματικότητα;

Μια από τις δύο ομάδες μαζί με τον Γιάννη Αποστολάκη, θα βρεθεί στον χώρο του Σωτήρη Κοντιζά στον Προβελέγγιο, εκεί όπου χτυπά η καρδιά του Nolanverse. Μέσα σε ένα ζεστό και φιλόξενο κλίμα, οι νικητές παρακολουθούν πως γίνονται όλες οι υπέροχες παρασκευές, αυτών που πρόκειται να απολαύσουν, από τα μέλη της “οικογένειας” του PS : Luncheon.

Μια δοκιμασία ασυλίας, που ακολουθεί τη θεματολογία της εβδομάδας, σε ένα πολύ δυνατό follow the chef, με τον Σωτήρη Κοντιζά, θα κρίνει τελικά ποιοι θα πρέπει να προετοιμάζονται για τη δοκιμασία αποχώρησης.

*Να τονίσουμε πως σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν στο αποψινό επεισόδιο κερδίζει η Μπλε ομάδα.

Δείτε το τρέιλερ:

 

 

 

Πηγή: fthis.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ