Στο πλατό της εκπομπής “Στη φωλιά των Κου Κου” βρέθηκε σήμερα ο Νίκος Σκορδάκης, που αποχώρησε το βράδυ της Τετάρτης από το MasterChef. Ο Νίκος μίλησε για την αποχώρησή του, για τα λάθη του, για όσα είπε στον Τζαμάλ, αλλά και για πολλά ακόμα.

«Ούτε εγώ περίμενα ότι θα αποχωρήσω, ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει, τόσο με τον τρόπο που έφυγα όσο και ότι είχα τον εαυτό μου για λίγο πιο παρακάτω. Ούτε εγώ ήξερα ότι πρόκειται να υπάρξει αποχώρηση.

Όταν άνοιξαν την καμπάνα μας είπαν ότι πρόκειται για το Silver Award και σε καμία περίπτωση δεν σκέφτηκα να μην μαγειρέψω γιατί είχαμε και αυτή την ευκαιρία», είπε αρχικά ο Νίκος Σκορδάκης.

Ο Νίκος Σκορδάκης πρόσθεσε επίσης:

«Δεν πίστευα ότι θα φύγω εκείνη τη μέρα με τίποτα. Τις τελευταίες δύο εβδομάδες δεν ήμουν ο εαυτός μου λόγω του εγκλεισμού και αυτό με είχε επηρεάσει μαγειρικά και φάνηκε και στα πιάτα μου. Εκείνη τη μέρα όλη η δοκιμασία ξεκίνησε λάθος. Παραδέχομαι τα λάθη μου, ήξερα ότι έπρεπε να αποχωρήσω».

«Μετάνιωσα για όσα είπα στον Τζαμάλ, τα βρήκαμε στη συνέχεια του διαγωνισμού. Με στεναχώρησε που ο Ιωάννης αποχώρησε με τόσο χαμηλή βαθμολογία. Έβλεπα μια συμπάθεια μόνο από τη μεριά του Ιωάννη για τη Μαρία και όχι το αντίθετο», τόνισε επίσης ο Νλίκος Σκορδάκης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ