Οι τελευταίες μαγειρικές μονομαχίες πραγματοποιήθηκαν χθες το βράδυ στο MasterChef με δύο ακόμα μάγειρες να διεκδικούν την λευκή ποδιά κι άρα την επιστροφή τους στον διαγωνισμό.

Δύο μαγειρικές δοκιμασίες back to back πραγματοποιήθηκαν, αυτή του Αλέξανδρου Συνοδινού και της Κωνσταντίνας Σωτηροπούλου σε ένα πιάτο αντιγραφής από τον Λάμπρο Βακιάρο και του Αντώνη Μητρόπουλου και του Νίκου Σκορδάκη σε ένα πιάτο αντιγραφής από τον Μάνο Σαρρή.

Και σε αυτήν την δοκιμασία ο χρόνος φάνηκε αδυσώπητος, με την Κωνσταντίνα και τον Αντώνη να δυσκολεύονται αρκετά και να χάνουν τον έλεγχο στην κουζίνα. Η Κωνσταντίνα, όταν κάηκε η σάλτσα της που δεν σέρβιρε ποτέ, έχασε την ψυχραιμία της, προκαλώντας αρνητικές εντυπώσεις στους συμπαίκτες της. Από την άλλη, ο Αντώνης είχε πιο ωμά υλικά από ότι ζητήθηκε, με τους κριτές να αναφέρουν ότι χρονικά άργησε να ψήσει το κρέας.

Έτσι, η Κωνσταντίνα Σωτηροπούλου και ο Αντώνης Μητρόπουλος αποχαιρέτησαν οριστικά το MasterChef, ενώ ο Αλέξανδρος Συνοδινός και ο Νίκος Σκορδάκης συνεχίζουν κανονικά στο παιχνίδι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ