Στα παρασκήνια του MasterChef βρέθηκε η κάμερα της Φωλιάς των Κου Κου και ο Γιώργος Κρικοριάν. Ο δημοσιογράφος μίλησε με τους παίκτες του ριάλιτι μαγειρικής, μετά την δοκιμασία των τεσσάρων ομάδων.

Ανάμεσα στους παίκτες που έκαναν δηλώσεις ήταν φυσικά και ο Διονύσης με την Ανούς, οι οποίοι απάντησαν για πρώτη φορά στις φήμες που τους θέλουν ζευγάρι. Οι δυο τους δεν επιβεβαίωσαν άμεσα ότι είναι ζευγάρι, με την Ανούς να αναφέρει πως ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει μετά το τέλος του MasterChef.

«Όπου έχω άδικο η Ανούς μου φωνάζει. Ό,τι θέλει ας γράψει για τη σχέση μου με την Ανούς. Είμαστε πολύ καλά, περνάμε ευχάριστα όσες ώρες μας δίνονται στο σπίτι ή στην κουζίνα του MasterChef. Έξω από εδώ υπάρχουν πολλοί, διάφοροι και μεγάλοι δρόμοι. Υπάρχει μια ωραία ατμόσφαιρα. Η παντόφλα να είναι καλής ποιότητας και όλα καλά» είπε αρχικά ο Διονύσης.

Κατόπιν η Ανούς δήλωσε με νόημα:

«Του Διονύση του λέω να μη φωνάζει και να μη νευριάζει. Έχουμε έρθει αρκετά κοντά. Ότι και να είναι, ό,τι και να γίνει, το έχουμε δηλώσει πως θα είναι έξω από εδώ».

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ