Αποχώρησε ο Διονύσης από το Master Chef, στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης, Ο παίκτης του MasterChef, λίγα λεπτά από την αποχώρησή του, αναφέρθηκε στον γιο του που έφυγε από τη ζωή.

Με δάκρυα στα μάτια αποκάλυψε τα τελευταία λόγια που του είπε ο γιος του ενώ όπως τόνισε εκείνος ζει στην καρδιά του και του δίνει ώθηση σε ό,τι και αν κάνει στη ζωή του

“Δεν θα σταματήσω ποτέ να αναφέρω τον γιο μου σε ότι και να κάνω στη ζωή μου αυτός υπάρχει! Αυτός δεν με αφήνει να στεναχωριέμαι, αυτός είναι που έρχεται κάθε τόσο και μου δίνει ώθηση να συνεχίσω. Εδώ είναι και εδώ θα είναι! Ελπίζω να μη με αφήσει ποτέ. Ο γιος μου δεν νομίζω να ήθελε να μπω στο παιχνίδι, ίσως να έμπαινε εκείνος, αλλά σίγουρα επειδή αγαπούσε ότι έκανα… Τα τελευταία του λόγια και δεν θα τα ξεχάσω και ποτέ ήταν “Είσαι ο καλύτερος πατέρας. Σ’ αγαπώ πατέρα, σ’ αγαπάω πολύ”. Πάντα με φιλούσε στο μέτωπο και αυτή είναι η τελευταία εικόνα που έχω από εκείνον. Με έμαθε πολλά πράγματα. Να έχω υπομονή, να προσέχω το κορμί μου, να μην πίνω. Μόνο καλό μου έκανε στη ζωή μου”. τόνισε.

Δείτε το απόσπασμα στο ακόλουθο βίντεο:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ