Μία από τις μεγαλύτερες σταρ της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου, η Μαίρη Χρονοπούλου, έρχεται «TET-A-TET» με τον Τάσο Τρύφωνος στον ALPHA Κύπρου. Αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της και συγκλονίζει όταν μιλά για το σοβαρό της ατύχημα που την άφησε παράλυτη, αλλά και για το ατύχημα εξαιτίας του οποίου υπέστη σοβαρά εγκαύματα.

Την Κυριακή 28 Νοεμβρίου στις 18:45, η γοητευτική ηθοποιός μιλάει για τη ζωή και την καριέρα της σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις της. Κάνει αρχή από τα δύσκολα παιδικά της χρόνια, τη δύσκολη σχέση με τη μητέρα της και συνεχίζει με λόγια καρδιάς για την αδελφική της σχέση με τον Νίκο Κούρκουλο.

Επίσης, αποκαλύπτει την άγνωστη στενή της σχέση με την Κύπρο και εξομολογείται πόσες φορές αγάπησε πραγματικά…

Κάθε Κυριακή στις 18:45 στον ALPHA Kύπρου, ο Τάσος Τρύφωνος συναντά δημοφιλή πρόσωπα και σπουδαίες προσωπικότητες από τον καλλιτεχνικό, πολιτικό, αθλητικό και επιχειρηματικό κόσμο της Κύπρου και της Ελλάδας.

Άνθρωποι που διαπρέπουν στον χώρο τους, άνθρωποι που θαυμάζουμε, άνθρωποι που έγραψαν ιστορία και άνθρωποι που έχουν κάτι σημαντικό να πουν, έρχονται «TET-A-TET» με τον αγαπημένο δημοσιογράφο και παρουσιαστή.

«ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ»: Κυριακή 28 Νοεμβρίου στις 18:45 στον ALPHA Κύπρου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ